Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Hoogsensitief omgaan met stress

Boek Hoogsensitief omgaan met stress

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Hoogsensitief omgaan met stress en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Hoogsensitief omgaan met stress

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789072201157

Oorspronkelijke releasedatum

Séverine van de Voorde

Aantal pagina’s

Owl Press

Omschrijving van het boek Hoogsensitief omgaan met stress

Wat maakt het dat sommigen hoogsensitiviteit als een positieve eigenschap zien, terwijl anderen het als een last ervaren? Het antwoord ligt in de manier waarop je omgaat met stress en stressfactoren. In onze snel veranderende wereld vol prikkels is het van essentieel belang om je stressniveaus en energiepeil onder controle te houden. Voor mensen die hoogsensitief zijn, is dit nog belangrijker: zij ervaren meer prikkels dan gemiddeld en hun brein verwerkt deze prikkels dieper en intenser. In dit boek ontdek je wat hoogsensitiviteit echt inhoudt en waarom HSP's gevoeliger zijn voor stress, energieverlies en burn-outs. Door middel van concrete strategieën leer je om te gaan met uitdagingen die typisch zijn voor hoogsensitieve personen, zoals overprikkeling, onbegrip, het overnemen van emoties, pleasen van anderen en het stellen van grenzen. Ontdek hoe je energieverlies kunt beperken en opnieuw de schoonheid van hoogsensitiviteit kunt ervaren. Zo kun je eindelijk doen waar je voor bestemd bent: floreren - zelfs in een wereld vol prikkels.

Veelgestelde vragen over Hoogsensitief omgaan met stress

De auteur van Hoogsensitief omgaan met stress is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Hoogsensitief omgaan met stress is geschreven in het .

Hoogsensitief omgaan met stress telt Owl Press pagina’s.

Hoogsensitief omgaan met stress is verkrijgbaar als 9789072201157.

Hoogsensitief omgaan met stress heeft aks oorspronkelijke releasedatum Séverine van de Voorde. Het EAN nummer van Hoogsensitief omgaan met stress is .