Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Omdenken in opvoeding

Boek Omdenken in opvoeding

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Omdenken in opvoeding en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Omdenken in opvoeding

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Omdenken

Bindwijze

9789400511965

Oorspronkelijke releasedatum

Berthold Gunster

Aantal pagina’s

Lev.

Omschrijving van het boek Omdenken in opvoeding

In de wereld van opvoeding is het tijd om te breken met traditionele denkwijzen. Met "Omdenken in opvoeding" krijg je de krachtige tools en inzichten om op een vernieuwende manier naar de opvoeding van je kinderen te kijken. Dit product daagt je uit om verder te denken dan de gebruikelijke opvoedingsmethoden en om te zetten wat voorheen als problemen werden gezien in mogelijkheden. Leer hoe je je kinderen niet simpelweg moet opvoeden, maar hoe je vanuit een ander perspectief naar opvoedingsuitdagingen kunt kijken. Ontdek de kracht van het omdenken, waarbij je niet vasthoudt aan beperkingen, maar juist mogelijkheden ziet. Deze benadering biedt een nieuwe kijk op opvoeding, waarbij je de capaciteiten van je kinderen stimuleert en hen helpt om hun volledige potentieel te bereiken. Met "Omdenken in opvoeding" zul je je bewust worden van de invloed van je eigen denkwijze op het gedrag en de ontwikkeling van je kinderen. Je zult leren hoe je op een positieve en constructieve manier met uitdagingen kunt omgaan, en hoe je vanuit een probleem een mogelijkheid kunt creëren. Dit product biedt praktische tips, inspirerende voorbeelden en oefeningen die je helpen om een opvoedingsomgeving te creëren waarin je kinderen kunnen groeien, bloeien en hun eigen unieke talenten kunnen ontdekken. Stap uit de traditionele opvoedingsbox en ontdek een hele nieuwe wereld van mogelijkheden met "O.

Veelgestelde vragen over Omdenken in opvoeding

De auteur van Omdenken in opvoeding is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Omdenken in opvoeding is geschreven in het .

Omdenken in opvoeding telt Lev. pagina’s.

Omdenken in opvoeding is verkrijgbaar als 9789400511965.

Omdenken in opvoeding heeft aks oorspronkelijke releasedatum Berthold Gunster. Het EAN nummer van Omdenken in opvoeding is Omdenken.