Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Atomic Habits

Boek Atomic Habits

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Atomic Habits en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Atomic Habits

Hoofdauteur

James Clear

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Lev.

EAN

9789400515970

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

19 augustus 2022

Aantal pagina’s

320

Omschrijving van het boek Atomic Habits

Atomic Habits is een revolutionair boek dat je de krachtige tools en strategieën biedt om slechte gewoontes te doorbreken en goede gewoontes op te bouwen. Geschreven door de bekroonde auteur James Clear, is dit boek een must-have voor iedereen die zijn leven wil transformeren door middel van kleine, maar consistente veranderingen. Clear heeft diepgaand onderzoek gedaan naar de wetenschap achter gewoontevorming en biedt praktische en haalbare stappen om je gedrag te verbeteren. Hij legt uit hoe gewoontes werken en hoe je ze kunt vormen, zodat je je doelen kunt bereiken en een leven vol succes en vervulling kunt leiden. Met Atomic Habits leer je hoe je je omgeving kunt optimaliseren, zodat goede gewoontes gemakkelijker te volgen zijn en slechte gewoontes moeilijker te volgen zijn. Clear biedt ook inzicht in de kracht van kleine gewoontes en toont aan hoe ze cumulatieve effecten hebben op de lange termijn. Met inspirerende voorbeelden en praktische tips helpt dit boek je om stap voor stap je leven te transformeren. Of je nu wilt afvallen, productiever wilt worden, je relaties wilt verbeteren of je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau wilt tillen, Atomic Habits is de definitieve gids die je nodig hebt. Het is tijd om je leven te veranderen en nieuwe, positieve gewoontes te ontwikkelen die je naar succes leiden.

Veelgestelde vragen over Atomic Habits

De auteur van Atomic Habits is James Clear. Uitgeverij Lev. heeft het boek uitgegeven.  

Atomic Habits is geschreven in het Nederlands.

Atomic Habits telt 320 pagina’s.

Atomic Habits is verkrijgbaar als Paperback.

Atomic Habits heeft aks oorspronkelijke releasedatum 19 augustus 2022. Het EAN nummer van Atomic Habits is 9789400515970.