Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Daar waar de rivierkreeften zingen

Boek Daar waar de rivierkreeften zingen

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Daar waar de rivierkreeften zingen en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Daar waar de rivierkreeften zingen

Hoofdauteur

Delia Owens

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

The House of Books

EAN

9789044361650

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

12 januari 2021

Aantal pagina’s

384

Omschrijving van het boek Daar waar de rivierkreeften zingen

Een meeslepende roman die je meeneemt naar het betoverende landschap van het zuiden van de Verenigde Staten. "Daar waar de rivierkreeften zingen" is een adembenemende bestseller die je gegarandeerd zal betoveren. Dit onwaarschijnlijke succesverhaal heeft al meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht in de Verenigde Staten en nu is het eindelijk beschikbaar in het Nederlands. Dit prachtige boek vertelt het verhaal van Kya, een stoere en sterke jonge vrouw die opgroeit in de moerassen van North Carolina. Met haar scherpe observatievermogen en liefde voor de natuur, leeft ze een geïsoleerd leven. Maar wanneer een moord plaatsvindt in haar kleine stadje, wordt Kya beschuldigd en moet ze haar onschuld bewijzen. Terwijl ze haar zaak opbouwt, ontdekt ze niet alleen de waarheid achter de moord, maar ook de kracht van vriendschap, liefde en de magie van de natuur. Laat je meeslepen door de prachtige beschrijvingen van de moerassen, de geuren en geluiden van de natuur en de diepgaande emoties van de personages. "Daar waar de rivierkreeften zingen" is een meesterwerk dat je zal laten lachen, huilen en je hart zal verwarmen. Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit onwaarschijnlijke succesverhaal. Bestel nu en laat je betoveren door deze adembenemende roman.

Veelgestelde vragen over Daar waar de rivierkreeften zingen

De auteur van Daar waar de rivierkreeften zingen is Delia Owens. Uitgeverij The House of Books heeft het boek uitgegeven.  

Daar waar de rivierkreeften zingen is geschreven in het Nederlands.

Daar waar de rivierkreeften zingen telt 384 pagina’s.

Daar waar de rivierkreeften zingen is verkrijgbaar als Paperback.

Daar waar de rivierkreeften zingen heeft aks oorspronkelijke releasedatum 12 januari 2021. Het EAN nummer van Daar waar de rivierkreeften zingen is 9789044361650.