Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow

Boek Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9781529115543

Oorspronkelijke releasedatum

Gabrielle Zevin

Aantal pagina’s

Vintage

Omschrijving van het boek Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow

Dit boek is niet zomaar een roman, maar het gaat wel over liefde. Twee kinderen ontmoeten elkaar in 1987 in een speelkamer van een ziekenhuis. De een bezoekt haar zus, de ander herstelt van een auto-ongeluk. De dagen en maanden lijken eindeloos daar. Hun liefde voor videospelletjes wordt een gedeelde wereld - vol vreugde, ontsnapping en hevige concurrentie. Maar al te snel is die tijd voorbij. Wanneer ze elkaar acht jaar later in een druk treinstation opmerken, worden ze teruggekatapulteerd naar dat moment. De vonk is meteen aanwezig en samen gaan ze aan de slag met waar ze van houden - het maken van spelletjes die spelers verblijden, uitdagen en onderdompelen, waarbij ze een intimiteit vinden in digitale werelden die ze in hun echte leven ontgaat. Hun samenwerking maakt van hen supersterren. Dit is het verhaal. "Dit boek is gekozen door de RADIO 2 BOOKCLUB, het is een bestseller van de New York Times en is ook geselecteerd door Jimmy Fallon voor zijn boekenclub. Grazia heeft het bovendien uitgekozen als zomerleesboek. 'Ik hou gewoon van dit boek en ik hoop dat jij er ook van houdt', zegt John Green op TikTok. 'Ik heb dit boek recentelijk gelezen en vond het geweldig', aldus Celeste NG in de Washington Post. Dit boek is niet zomaar een roman, maar het gaat wel over liefde. Twee kinderen ontmoeten elkaar in 1987 in een speelkamer van een.

Veelgestelde vragen over Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow

De auteur van Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow is geschreven in het .

Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow telt Vintage pagina’s.

Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow is verkrijgbaar als 9781529115543.

Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow heeft aks oorspronkelijke releasedatum Gabrielle Zevin. Het EAN nummer van Tomorrow, and Tomorrow, and Tomorrow is .