Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2

Boek De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2 en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789013173352

Oorspronkelijke releasedatum

Aantal pagina’s

Omschrijving van het boek De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2 is het ultieme naslagwerk voor professionals die snel en gemakkelijk de juiste informatie over de sociale zekerheid willen vinden. Deze vernieuwde editie van de gids biedt een overzicht van alle relevante regelingen, cijfers en andere belangrijke informatie. Of het nu gaat om bijstand, zorgverzekering, Wmo of WIA, deze gids behandelt het allemaal. Sinds 1933 is De Kleine Gids een betrouwbare bron van informatie voor professionals in verschillende vakgebieden. Dankzij de overzichtelijke structuur, duidelijke vormgeving en het handige trefwoordenregister is het gemakkelijk om snel iets op te zoeken tijdens een drukke werkdag. Deze gids wordt veel gebruikt door professionals in het maatschappelijk werk, bij administratiekantoren en op HRM-afdelingen. Ook in het onderwijs wordt De Kleine Gids vaak gebruikt bij vakken over de sociale zekerheid in Nederland. Met De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2 heb je alle actuele regelingen en cijfers altijd binnen handbereik. Of je nu een professional bent die dagelijks met sociale zekerheid te maken heeft of een student die meer wil weten over dit onderwerp, deze gids is ideaal voor iedereen die snel en betrouwbaar wil worden geïnformeerd.

Veelgestelde vragen over De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2

De auteur van De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2 is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2 is geschreven in het .

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2 telt pagina’s.

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2 is verkrijgbaar als 9789013173352.

De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2 heeft aks oorspronkelijke releasedatum . Het EAN nummer van De Kleine Gids voor de Nederlandse sociale zekerheid 2023.2 is .