Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Begrijpend lezen in een doorlopende lijn

Boek Begrijpend lezen in een doorlopende lijn

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Begrijpend lezen in een doorlopende lijn en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Begrijpend lezen in een doorlopende lijn

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789493209893

Oorspronkelijke releasedatum

Marita Eskes

Aantal pagina’s

Uitgeverij Pica

Omschrijving van het boek Begrijpend lezen in een doorlopende lijn

Elk kind verdient goed leesonderwijs. Zonder goede leesvaardigheden is het bijna onmogelijk om mee te komen in de huidige maatschappij. Veel leerlingen in het basisonderwijs hebben moeite met het begrijpen van teksten. Naast het ontwikkelen van technische leesvaardigheden, is het van groot belang om te werken aan woordenschat en algemene kennis. Deze aspecten hebben namelijk een grote invloed op tekstbegrip. Dit boek legt uit wat tekstbegrip inhoudt en hoe dit op een wetenschappelijke manier kan worden bevorderd. In Nederland is begrijpend lezen een apart vak, terwijl we weten dat de integratie met andere vakken en het opbouwen van gezamenlijke kennis cruciaal zijn op school. In dit boek ontdek je hoe je op een gestructureerde manier kunt werken aan tekstbegrip, vanaf begrijpend luisteren in groep 1 en 2 tot (geleidelijk) begrijpend lezen in groep 3 tot en met 8. Daarnaast leer je hoe je vakken zoals aardrijkskunde en geschiedenis kunt koppelen aan het leesonderwijs en hoe je teksten in samenhang kunt aanbieden in de klas. Het is belangrijk dat de teksten die worden gebruikt van goede kwaliteit zijn en aansluiten bij de leeftijd en interesses van de leerlingen.

Veelgestelde vragen over Begrijpend lezen in een doorlopende lijn

De auteur van Begrijpend lezen in een doorlopende lijn is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Begrijpend lezen in een doorlopende lijn is geschreven in het .

Begrijpend lezen in een doorlopende lijn telt Uitgeverij Pica pagina’s.

Begrijpend lezen in een doorlopende lijn is verkrijgbaar als 9789493209893.

Begrijpend lezen in een doorlopende lijn heeft aks oorspronkelijke releasedatum Marita Eskes. Het EAN nummer van Begrijpend lezen in een doorlopende lijn is .