Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De zeven zussen 1 De zeven zussen

Boek De zeven zussen 1 De zeven zussen

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De zeven zussen 1 De zeven zussen en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De zeven zussen 1 De zeven zussen

Hoofdauteur

Frankrijk, Brazilie

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

De Zeven Zussen

Bindwijze

9789401609371

Oorspronkelijke releasedatum

Lucinda Riley

Aantal pagina’s

Xander Uitgevers B.V.

Omschrijving van het boek De zeven zussen 1 De zeven zussen

In De zeven zussen, het eerste boek in de sensationele reeks van Lucinda Riley, volgen we het leven van Maia en haar zussen. Na het onverwachte overlijden van hun vader worden de zussen samengebracht in hun ouderlijk huis, een betoverend landhuis aan het prachtige Meer van Genève. Deze adembenemende roman neemt je mee op een meeslepende reis vol mysterie en intrige. De zussen zijn als baby geadopteerd door de mysterieuze Pa Salt en na zijn dood ontvangen ze allemaal een brief met een mysterieuze hint over hun ware afkomst. Met elke aanwijzing die ze ontdekken, worden de zussen steeds meer betrokken bij hun eigen verleden en worden ze gedwongen om hun eigen identiteit te herdefiniëren. Terwijl ze zichzelf onderdompelen in een wereld van familiegeheimen en verborgen geschiedenissen, ontdekken ze dat hun afkomst veel rijker en complexer is dan ze ooit hadden kunnen vermoeden. De zeven zussen is een meesterwerk van spanning en emotie, dat je vanaf de eerste pagina in zijn greep houdt. Met haar meeslepende schrijfstijl weet Lucinda Riley de lezer moeiteloos te betoveren en mee te nemen naar een wereld vol geheimen en verrassingen. Dit boek is een absolute must-read voor liefhebbers van familiedrama's en mysterieuze verhalen. Bereid je voor op een onvergetelijke reis door de wereld van de zeven zussen!

Veelgestelde vragen over De zeven zussen 1 De zeven zussen

De auteur van De zeven zussen 1 De zeven zussen is Frankrijk, Brazilie. Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De zeven zussen 1 De zeven zussen is geschreven in het .

De zeven zussen 1 De zeven zussen telt Xander Uitgevers B.V. pagina’s.

De zeven zussen 1 De zeven zussen is verkrijgbaar als 9789401609371.

De zeven zussen 1 De zeven zussen heeft aks oorspronkelijke releasedatum Lucinda Riley. Het EAN nummer van De zeven zussen 1 De zeven zussen is De Zeven Zussen.