Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De emotioneel afwezige moeder

Boek De emotioneel afwezige moeder

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De emotioneel afwezige moeder en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De emotioneel afwezige moeder

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789020219166

Oorspronkelijke releasedatum

Jasmin Lee Cori

Aantal pagina’s

Ankhhermes, Uitgeverij

Omschrijving van het boek De emotioneel afwezige moeder

In 'De emotioneel afwezige moeder' van Jasmin Lee Cori neem je een diepe duik in je innerlijke wereld en ga je op zoek naar manieren om de wond die je hebt opgelopen door je emotioneel afwezige moeder te genezen. Terwijl je bladert door de pagina's van dit boek, zul je jezelf herkennen in de verhalen van anderen die een vergelijkbare ervaring hebben gehad. Je zult begrijpen dat je niet alleen bent en dat er hoop is op heling. Dit boek biedt je niet alleen inzicht in de impact van een emotioneel afwezige moeder op je leven, maar ook praktische tools en oefeningen om stap voor stap te werken aan je herstel. Je leert hoe je de leegtes uit je kindertijd kunt opvullen en hoe je nieuwe, gezondere relaties kunt aangaan. Door middel van zelfreflectie en het onderzoeken van je eigen patronen, zul je in staat zijn om jezelf te bevrijden van de last die je met je meedraagt. Met 'De emotioneel afwezige moeder' vind je een kompas dat je de weg wijst naar een leven vol liefde, vreugde en innerlijke vervulling. Het is tijd om jezelf te omarmen en jezelf de zorg en aandacht te geven die je verdient. Laat dit boek je begeleiden op je reis naar herstel en ontdek de kracht die in jou schuilt om je wonden te helen en een leven te creëren dat in lijn is met jouw ware zelf.

Veelgestelde vragen over De emotioneel afwezige moeder

De auteur van De emotioneel afwezige moeder is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De emotioneel afwezige moeder is geschreven in het .

De emotioneel afwezige moeder telt Ankhhermes, Uitgeverij pagina’s.

De emotioneel afwezige moeder is verkrijgbaar als 9789020219166.

De emotioneel afwezige moeder heeft aks oorspronkelijke releasedatum Jasmin Lee Cori. Het EAN nummer van De emotioneel afwezige moeder is .