Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Het hele dorp wist het

Boek Het hele dorp wist het

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Het hele dorp wist het en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Het hele dorp wist het

Hoofdauteur

Rinke Verkerk

Taal

nl

Hoofduitgeverij

de Correspondent

EAN

9789493254602

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

30 januari 2024

Aantal pagina’s

288

Omschrijving van het boek Het hele dorp wist het

In dit aangrijpende boek, Het hele dorp wist het, wordt op indringende wijze het verhaal verteld van de schokkende realiteit van seksueel kindermisbruik. Dit boek onthult niet alleen de daders en de slachtoffers, maar werpt ook een scherp licht op de rol van de omstanders. Het laat zien hoe de neiging om weg te kijken bij misbruik doorbroken kan worden en benadrukt het belang van collectieve verantwoordelijkheid. De auteur neemt de lezer mee naar een klein dorp waar niemand onwetend lijkt te zijn over het misbruik dat plaatsvindt. Het verhaal volgt de levens van verschillende personages die getuige zijn van de gruwelijke daden, maar ervoor kiezen om stil te blijven. Door middel van empathische beschrijvingen en meeslepende verteltechnieken creëert de auteur een beklemmende sfeer die de lezer niet onberoerd laat. Bovendien voegt dit boek nieuwe details toe aan het publieke debat over seksueel kindermisbruik. Het onderstreept de noodzaak om onze ogen niet te sluiten voor dit verwoestende probleem en roept op tot actie. Het hele dorp wist het is een krachtig en moedig werk dat niet alleen een bewustzijn creëert, maar ook hoop biedt voor een betere toekomst waarin misbruik niet langer wordt genegeerd.

Veelgestelde vragen over Het hele dorp wist het

De auteur van Het hele dorp wist het is Rinke Verkerk. Uitgeverij de Correspondent heeft het boek uitgegeven.  

Het hele dorp wist het is geschreven in het nl.

Het hele dorp wist het telt 288 pagina’s.

Het hele dorp wist het is verkrijgbaar als Paperback.

Het hele dorp wist het heeft aks oorspronkelijke releasedatum 30 januari 2024. Het EAN nummer van Het hele dorp wist het is 9789493254602.