Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. If He Had Beenh Me

Boek If He Had Beenh Me

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek If He Had Beenh Me en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek If He Had Beenh Me

Hoofdauteur

Laura Nowlin

Taal

Engels

Hoofduitgeverij

Sourcebooks Fire

EAN

9781728205489

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

01 november 2019

Aantal pagina’s

400

Omschrijving van het boek If He Had Beenh Me

Een hartverscheurend authentiek en rauw portret van liefde, spijt en de levensveranderende impact van de relaties die we het dichtst bij ons houden. Dit YA-romantiek-bestseller is perfect voor fans van Colleen Hoover, Jenny Han en You've Reached Sam. "If He Had Been Me" is een meeslepend verhaal dat de lezers meeneemt op een emotionele reis vol verrassende wendingen. Het boek verkent de diepte van menselijke relaties en de kracht van onvervulde verlangens. Met een scherpe pen en een diepgaande blik op de menselijke psyche, weet de auteur de lezers te raken en te betoveren. Door de toevoeging van nieuwe details en inzichten, is dit YA-romantiekverhaal anders dan alle andere. Het gaat niet alleen over liefde en hartzeer, maar ook over de verstrekkende gevolgen van de keuzes die we maken en de impact die deze hebben op de mensen om ons heen. De personages zijn levensecht en de emoties voelen oprecht aan. Laat je meeslepen door de prachtig geschreven woorden en beleef de ups en downs van ware liefde en spijt. "If He Had Been Me" is een YA-romantiek die je niet onberoerd zal laten en je hart zal verwarmen. Mis deze bestseller niet, want het zal je zeker betoveren en je hart sneller laten kloppen.

Veelgestelde vragen over If He Had Beenh Me

De auteur van If He Had Beenh Me is Laura Nowlin. Uitgeverij Sourcebooks Fire heeft het boek uitgegeven.  

If He Had Beenh Me is geschreven in het Engels.

If He Had Beenh Me telt 400 pagina’s.

If He Had Beenh Me is verkrijgbaar als Paperback.

If He Had Beenh Me heeft aks oorspronkelijke releasedatum 01 november 2019. Het EAN nummer van If He Had Beenh Me is 9781728205489.