Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. A Muslim Woman’s Diary

Boek A Muslim Woman's Diary

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek A Muslim Woman's Diary en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek A Muslim Woman's Diary

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9788797278406

Oorspronkelijke releasedatum

Sumaya Amiri

Aantal pagina’s

Dbc

Omschrijving van het boek A Muslim Woman's Diary

"Een Dagboek van een Moslimvrouw" is een verzameling van gedachten, herinneringen en adviezen in de vorm van citaten van een Moslima aan al haar zusters over de hele wereld. Het boek is onderverdeeld in vier fundamentele thema's - haya, nafs, sabr en gehoorzaamheid. Het doel van dit werk is om je te helpen omgaan met de grote en kleine problemen in je leven, en je te begeleiden om je mindset te veranderen naar een positief perspectief bij het omgaan met tegenslagen. Onderweg zul je ook een algemeen begrip krijgen van de Islamitische principes over hoe je je eigenwaarde kunt begrijpen als Moslimvrouw in een Westerse samenleving, hoe je kunt omgaan met je nafs, hoe je sabr kunt behouden in moeilijke tijden en tot slot hoe je gehoorzaam kunt zijn aan je Heer en ouders. Bij de wil van Allah zal dit boek je helpen om de betekenis van je leven opnieuw te evalueren en je helpen om het licht te zien in de duisternis. Dit prachtig vormgegeven dagboek is een waardevolle metgezel voor elke Moslimvrouw die op zoek is naar innerlijke kracht en spirituele groei. Het biedt een bron van inspiratie en begeleiding, waarbij persoonlijke ervaringen worden gedeeld om anderen te helpen in hun eigen reis. Elk citaat is zorgvuldig gekozen en biedt diepe inzichten in de verschillende aspecten van het leven van een Moslimvrouw. Of het nu gaat om het omgaan met dag.

Veelgestelde vragen over A Muslim Woman's Diary

De auteur van A Muslim Woman's Diary is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

A Muslim Woman's Diary is geschreven in het .

A Muslim Woman's Diary telt Dbc pagina’s.

A Muslim Woman's Diary is verkrijgbaar als 9788797278406.

A Muslim Woman's Diary heeft aks oorspronkelijke releasedatum Sumaya Amiri. Het EAN nummer van A Muslim Woman's Diary is .