Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Erika Foster 8 Dodelijke wraak

Boek Erika Foster 8 Dodelijke wraak

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Erika Foster 8 Dodelijke wraak en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Erika Foster 8 Dodelijke wraak

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789022596531

Oorspronkelijke releasedatum

Robert Bryndza

Aantal pagina’s

Boekerij

Omschrijving van het boek Erika Foster 8 Dodelijke wraak

Erika Foster 8 Dodelijke wraak neemt je mee op een bloedstollend avontuur vol spanning en mysterie. In dit nieuwste deel van de Erika Foster-serie staat rechercheur Erika Foster voor haar grootste uitdaging tot nu toe. Wanneer ze politicus Neville Lomas levenloos aantreft, vastgebonden en naakt in zijn bed, lijkt het erop dat de hogere leiding van de Metropolitan Police de zaak wil afsluiten als een natuurlijke dood. Maar Erika Foster weet dat er meer aan de hand is. Twee maanden later worden er opnieuw gruwelijke moorden gepleegd. Een bekende casting director en een stervoetballer worden dood aangetroffen, ook zij zijn vastgebonden met dezelfde soort knopen. Dit is het begin van een angstaanjagend patroon dat Erika Foster dwingt om dieper te graven en de duistere waarheid te onthullen. In Erika Foster 8 Dodelijke wraak wordt de spanning tot het uiterste gedreven. Terwijl Erika Foster de moordenaar probeert te ontmaskeren, komt ze terecht in een web van leugens, macht en corruptie. Zal ze de dader op tijd vinden en de onschuldige slachtoffers wreken? Bereid je voor op een adembenemende pageturner die je niet meer loslaat!

Veelgestelde vragen over Erika Foster 8 Dodelijke wraak

De auteur van Erika Foster 8 Dodelijke wraak is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Erika Foster 8 Dodelijke wraak is geschreven in het .

Erika Foster 8 Dodelijke wraak telt Boekerij pagina’s.

Erika Foster 8 Dodelijke wraak is verkrijgbaar als 9789022596531.

Erika Foster 8 Dodelijke wraak heeft aks oorspronkelijke releasedatum Robert Bryndza. Het EAN nummer van Erika Foster 8 Dodelijke wraak is .