Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De intelligente belegger

Boek De intelligente belegger

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De intelligente belegger en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De intelligente belegger

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789047015963

Oorspronkelijke releasedatum

Benjamin Graham

Aantal pagina’s

Business Contact

Omschrijving van het boek De intelligente belegger

De intelligente belegger, een ware klassieker, wordt nog steeds geprezen als het ultieme handboek voor elke belegger, zelfs na meer dan 70 jaar. De filosofie van Benjamin Graham heeft zich in al die jaren keer op keer bewezen, waardoor beleggers kostbare fouten kunnen vermijden en een succesvolle langetermijnstrategie kunnen ontwikkelen. Dit boek gaat niet over welke specifieke aandelen je zou moeten kopen, maar leert je in plaats daarvan een effectieve manier van denken en handelen aan. Daarom is het verrassend actueel en relevant in de huidige tijd. 'De intelligente belegger' is vertaald in talloze talen en heeft wereldwijd meer dan 1 miljoen exemplaren verkocht sinds het werd uitgebracht. Het is dan ook geen verrassing dat Warren Buffet dit boek uitgeroepen heeft tot het beste boek over beleggen dat ooit is geschreven. Deze nieuwe editie bevat een uitgebreide inleiding van John C. Bogle, een superbelegger en oprichter van The Vanguard Group. Met zijn expertise en inzichten voegt Bogle een extra dimensie toe aan dit al briljante werk. Of je nu een ervaren belegger bent of net begint met beleggen, 'De intelligente belegger' biedt waardevolle lessen en tijdloze wijsheid die je kunnen helpen om succesvol te zijn op de beurs. Ontdek de geheimen van het intelligente beleggen en laat je inspireren door een van de grootste beleggingsgoeroes aller tijden.

Veelgestelde vragen over De intelligente belegger

De auteur van De intelligente belegger is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De intelligente belegger is geschreven in het .

De intelligente belegger telt Business Contact pagina’s.

De intelligente belegger is verkrijgbaar als 9789047015963.

De intelligente belegger heeft aks oorspronkelijke releasedatum Benjamin Graham. Het EAN nummer van De intelligente belegger is .