Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. The Inheritance Games

Boek The Inheritance Games

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek The Inheritance Games en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek The Inheritance Games

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9780759555402

Oorspronkelijke releasedatum

Jennifer Lynn Barnes

Aantal pagina’s

Little, Brown & Company

Omschrijving van het boek The Inheritance Games

Met trots presenteren wij u The Inheritance Games, een meeslepende en intrigerende roman die inmiddels meer dan 2 miljoen exemplaren heeft verkocht! Dit meeslepende boek, geschreven door een bekroonde auteur, is het eerste deel van een razend populaire serie die de harten van lezers over de hele wereld heeft veroverd. Stap in de mysterieuze wereld van Avery Grambs, een doodgewone tiener die van de ene op de andere dag wordt geconfronteerd met een ongelooflijk fortuin. Als ze plotseling wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een gevaarlijk spel met de erfenis van een rijke magnaat, staat haar leven volledig op zijn kop. In een race tegen de klok moet Avery de puzzels en raadsels van het landhuis van de overleden magnaat oplossen om haar aandeel in de erfenis veilig te stellen. Met zijn spannende plotwendingen, onverwachte intriges en een vleugje romantiek zal The Inheritance Games je vanaf de eerste pagina vastgrijpen en niet meer loslaten. Duik in de duistere geheimen van de rijke familie Hawthorne en ontdek wie erachter zit. Met elk hoofdstuk word je dieper in het verhaal gezogen, terwijl je samen met Avery de mysteries van het landhuis ontrafelt. Ben jij klaar om je onder te dompelen in dit adembenemende avontuur vol onverwachte wendingen en verborgen schatten? Grijp je exemplaar van The Inheritance Games en bereid je voor op een onvergetelijke leeservaring!

Veelgestelde vragen over The Inheritance Games

De auteur van The Inheritance Games is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

The Inheritance Games is geschreven in het .

The Inheritance Games telt Little, Brown & Company pagina’s.

The Inheritance Games is verkrijgbaar als 9780759555402.

The Inheritance Games heeft aks oorspronkelijke releasedatum Jennifer Lynn Barnes. Het EAN nummer van The Inheritance Games is .