Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Omringd door psychopaten

Boek Omringd door psychopaten

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Omringd door psychopaten en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Omringd door psychopaten

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Omringd door

Bindwijze

9789402708813

Oorspronkelijke releasedatum

Thomas Erikson

Aantal pagina’s

HarperCollins

Omschrijving van het boek Omringd door psychopaten

Laat jezelf onderdompelen in de fascinerende wereld van menselijke interacties met het boek "Omringd door psychopaten" van Thomas Erikson. Dit meeslepende werk biedt niet alleen inzicht in de complexe dynamiek van relaties, maar geeft je ook de tools om psychopathisch gedrag te herkennen en ermee om te gaan. In dit boek maakt Erikson gebruik van een uniek kleurenschema, waarmee je in staat zult zijn om de 'psychopaat' in jouw omgeving te herkennen. Hij onthult de verschillende persoonlijkheidstypes en legt uit hoe je hun gedrag kunt begrijpen en er effectief mee kunt communiceren. Of je nu te maken hebt met een manipulatieve collega, een dominante baas of een moeilijk familielid, dit boek geeft je de tools om jezelf te beschermen en constructieve relaties op te bouwen. Met behulp van real-life voorbeelden en praktische tips biedt "Omringd door psychopaten" een diepgaande en praktische benadering van het begrijpen en omgaan met psychopathisch gedrag. Of je nu geïnteresseerd bent in psychologie, persoonlijke ontwikkeling of gewoon nieuwsgierig bent naar de complexiteit van menselijke relaties, dit boek zal je zeker fascineren en verrijken met waardevolle inzichten. Bestel nu en stap in de intrigerende wereld van psychopathie!

Veelgestelde vragen over Omringd door psychopaten

De auteur van Omringd door psychopaten is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Omringd door psychopaten is geschreven in het .

Omringd door psychopaten telt HarperCollins pagina’s.

Omringd door psychopaten is verkrijgbaar als 9789402708813.

Omringd door psychopaten heeft aks oorspronkelijke releasedatum Thomas Erikson. Het EAN nummer van Omringd door psychopaten is Omringd door.