Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Animal Farm

Boek Animal Farm

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Animal Farm en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Animal Farm

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Penguin Student editions

Bindwijze

9780141036137

Oorspronkelijke releasedatum

George Orwell

Aantal pagina’s

Peng

Omschrijving van het boek Animal Farm

"Animal Farm, geschreven door George Orwell - de auteur van 1984, een van de populairste romans van Groot-Brittannië - is een briljante politieke satire en een krachtig en aangrijpend verhaal over revoluties en idealisme, macht en corruptie. Alle dieren zijn gelijk. Maar sommige dieren zijn gelijker dan anderen. Meneer Jones van Manor Farm is zo lui en dronken dat hij op een dag vergeet zijn vee te voeren. De daaropvolgende opstand onder leiding van de varkens Napoleon en Snowball leidt ertoe dat de dieren de boerderij overnemen. Ze beloven de vreselijke ongelijkheden van de boerderij te elimineren en hernoemen het naar Animal Farm om te zorgen voor het welzijn van alle dieren met vier poten. Maar na verloop van tijd worden de idealen van de revolutie gecorrumpeerd en uiteindelijk vergeten. En er ontstaat iets nieuws en onverwachts... Animal Farm - het verhaal van een revolutie die verkeerd ging - is George Orwells briljante satire over de corrupte invloed van macht. Het blijft onze grote satire over het duistere gezicht van de moderne geschiedenis, zoals Malcolm Bradbury zei: 'Animal Farm heeft alle tegenstand overwonnen. Het is net zo relevant vandaag als het toen was.'" "Dit boek neemt je mee op een reis vol verrassingen en onthult de duistere kant van de menselijke natuur. Terwijl je de pagina's omslaat, word je meegesleurd in een verhaal dat je doet.

Veelgestelde vragen over Animal Farm

De auteur van Animal Farm is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

Animal Farm is geschreven in het .

Animal Farm telt Peng pagina’s.

Animal Farm is verkrijgbaar als 9780141036137.

Animal Farm heeft aks oorspronkelijke releasedatum George Orwell. Het EAN nummer van Animal Farm is Penguin Student editions.