Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Crescent City 3 House of Flame and Shadow

Boek Crescent City 3 House of Flame and Shadow

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Crescent City 3 House of Flame and Shadow en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Crescent City 3 House of Flame and Shadow

Hoofdauteur

Sarah J. Maas

Taal

Engels

Hoofduitgeverij

Bloomsbury Uk

EAN

9781526628237

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

30 januari 2024

Aantal pagina’s

816

Omschrijving van het boek Crescent City 3 House of Flame and Shadow

Het adembenemende derde boek in de sexy, actievolle Crescent City-serie, volgend op de wereldwijde bestsellers House of Earth and Blood en House of Sky and Breath. Bryce Quinlan had nooit verwacht dat ze een andere wereld dan Midgard zou zien, maar nu ze dat wel heeft gedaan, wil ze niets liever dan terugkeren. Alles wat ze liefheeft is in Midgard: haar familie, haar vrienden, haar partner. Gestrand in een vreemde nieuwe wereld, zal ze al haar slimheid nodig hebben om weer thuis te komen. En dat is geen gemakkelijke opgave wanneer ze geen idee heeft wie ze kan vertrouwen. Hunt Athalar heeft zichzelf al in diepe putten bevonden in zijn leven, maar deze kan wel eens de diepste van allemaal zijn. Na enkele korte maanden met alles wat hij ooit wilde, bevindt hij zich opnieuw in de kerkers van de Asteri, beroofd van zijn vrijheid en zonder enig idee over Bryce's lot. Hij is wanhopig om haar te helpen, maar totdat hij kan ontsnappen aan de leiband van de Asteri, zijn zijn handen letterlijk gebonden. In dit sexy, adembenemende vervolg op de #1-bestsellers House of Earth and Blood en House of Sky and Breath. Nieuwe details: Terwijl Bryce en Hunt worstelen met hun lot in een wereld vol verraad en gevaar, moeten ze ook hun onweerstaanbare aantrekkingskracht op elkaar onderdrukken. Met elke stap die ze zetten, worden ze dieper meegezogen in een web van intrige en magie. Zullen.

Veelgestelde vragen over Crescent City 3 House of Flame and Shadow

De auteur van Crescent City 3 House of Flame and Shadow is Sarah J. Maas. Uitgeverij Bloomsbury Uk heeft het boek uitgegeven.  

Crescent City 3 House of Flame and Shadow is geschreven in het Engels.

Crescent City 3 House of Flame and Shadow telt 816 pagina’s.

Crescent City 3 House of Flame and Shadow is verkrijgbaar als Paperback.

Crescent City 3 House of Flame and Shadow heeft aks oorspronkelijke releasedatum 30 januari 2024. Het EAN nummer van Crescent City 3 House of Flame and Shadow is 9781526628237.