Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Jouw krachtige brein

Boek Jouw krachtige brein

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Jouw krachtige brein en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Jouw krachtige brein

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789043928632

Oorspronkelijke releasedatum

Charlotte Labee

Aantal pagina’s

Kosmos Uitgevers

Omschrijving van het boek Jouw krachtige brein

Na het overweldigende succes van haar vorige boek, Overprikkeld Brein, brengt Charlotte nu haar achtste boek Jouw Krachtige Brein uit. In dit boek neemt ze je mee op een adembenemende ontdekkingsreis door de diepten van je brein, hart en ziel. Met haar diepgaande kennis en heldere schrijfstijl weet Charlotte je te betoveren en je te laten kennismaken met de verborgen krachten van je eigen geest. Jouw Krachtige Brein is meer dan alleen een boek, het is een reis naar je innerlijke zelf. Charlotte onthult de geheimen van je brein en laat je zien hoe je deze krachten kunt gebruiken om je leven ten goede te veranderen. Door middel van inspirerende verhalen, wetenschappelijke inzichten en praktische oefeningen word je uitgedaagd om je eigen potentieel te ontdekken en te benutten. Dit boek is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar de werking van het brein en geïnteresseerd is in persoonlijke groei. Of je nu al bekend bent met Charlotte's werk of nieuw bent in de wereld van persoonlijke ontwikkeling, Jouw Krachtige Brein biedt een unieke en inspirerende kijk op de kracht die in ieder van ons schuilt. Laat je meevoeren door Charlotte's woorden en ontdek de ware kracht van jouw brein.

Veelgestelde vragen over Jouw krachtige brein

De auteur van Jouw krachtige brein is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Jouw krachtige brein is geschreven in het .

Jouw krachtige brein telt Kosmos Uitgevers pagina’s.

Jouw krachtige brein is verkrijgbaar als 9789043928632.

Jouw krachtige brein heeft aks oorspronkelijke releasedatum Charlotte Labee. Het EAN nummer van Jouw krachtige brein is .