Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Help…ik voel zoveel

Boek Help...ik voel zoveel

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Help...ik voel zoveel en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Help...ik voel zoveel

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789085606017

Oorspronkelijke releasedatum

Carla van Wensen

Aantal pagina’s

Niño

Omschrijving van het boek Help...ik voel zoveel

Dit prachtig vormgegeven boekje, genaamd "Help...ik voel zoveel", is een waardevolle bron van steun voor (hoog)gevoelige en snel overprikkelde kinderen tussen de 7 en 11 jaar oud. Het is echter niet alleen bedoeld voor de kinderen zelf, maar ook voor hun betrokken ouders, onderwijzers en hulpverleners. In de kleurrijke pagina's van dit boekje worden kinderen meegenomen op een reis van zelfontdekking, waar ze leren omgaan met hun intense emoties en overweldigende prikkels. Ze worden aangemoedigd om hun gevoelens te delen en te begrijpen dat ze niet de enigen zijn die zich zo voelen. Het boekje biedt praktische tips en oefeningen die kinderen helpen om hun emoties te reguleren en zich beter te voelen in verschillende situaties. Naast de nuttige informatie bevat dit boekje ook verhalen en illustraties die de verbeelding van kinderen stimuleren. Het spreekt op een speelse en toegankelijke manier tot de verbeelding van kinderen, waardoor ze zich gemakkelijk kunnen identificeren met de personages en situaties. Door middel van deze verhalen worden belangrijke thema's als zelfvertrouwen, grenzen stellen en zelfzorg subtiel aangeraakt. "Help...ik voel zoveel" is niet zomaar een boekje, het is een waardevol hulpmiddel dat kinderen helpt om zichzelf te begrijpen en in balans te blijven in een wereld die soms overweldigend.

Veelgestelde vragen over Help...ik voel zoveel

De auteur van Help...ik voel zoveel is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Help...ik voel zoveel is geschreven in het .

Help...ik voel zoveel telt Niño pagina’s.

Help...ik voel zoveel is verkrijgbaar als 9789085606017.

Help...ik voel zoveel heeft aks oorspronkelijke releasedatum Carla van Wensen. Het EAN nummer van Help...ik voel zoveel is .