Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Van Dale pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal

Boek Van Dale pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Van Dale pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Van Dale pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789460775680

Oorspronkelijke releasedatum

Diverse auteurs

Aantal pagina’s

Van Dale

Omschrijving van het boek Van Dale pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal

Dit handige Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal (NT2) is een absolute must-have voor iedereen die de Nederlandse taal wil leren. Met maar liefst 15.000 belangrijke trefwoorden en 2300 uitdrukkingen uit het Nederlands biedt dit woordenboek een schat aan informatie. Het is speciaal ontworpen voor niet-moedertaalsprekers om hen te helpen bij het leren van het Nederlands. Wat dit woordenboek onderscheidt, is de gebruiksvriendelijkheid. De omschrijvingen van de woorden zijn eenvoudig en vrij van moeilijke terminologie, waardoor het voor iedereen gemakkelijk te begrijpen is. Bovendien zijn er duidelijke voorbeelden en wordt er gebruik gemaakt van kleur om de betekenissen nog duidelijker over te brengen. Dit maakt het een perfecte metgezel voor zelfstudie of als naslagwerk tijdens Nederlandse lessen. Het Van Dale Pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal wordt sterk aanbevolen door docenten. Het is een betrouwbare bron die niet alleen de basiswoorden en -uitdrukkingen behandelt, maar ook helpt bij het opbouwen van een breder vocabulaire. Of je nu een beginner bent die net begint met het leren van Nederlands of een gevorderde student die zijn taalvaardigheid wil verbeteren, dit woordenboek zal je zeker helpen om succes te behalen in het leren van de Nederlandse taal.

Veelgestelde vragen over Van Dale pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal

De auteur van Van Dale pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Van Dale pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal is geschreven in het .

Van Dale pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal telt Van Dale pagina’s.

Van Dale pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal is verkrijgbaar als 9789460775680.

Van Dale pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal heeft aks oorspronkelijke releasedatum Diverse auteurs. Het EAN nummer van Van Dale pocketwoordenboek Nederlands als tweede taal is .