Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Vier vragen die je leven veranderen

Boek Vier vragen die je leven veranderen

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Vier vragen die je leven veranderen en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Vier vragen die je leven veranderen

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789022590812

Oorspronkelijke releasedatum

Byron Katie

Aantal pagina’s

Boekerij

Omschrijving van het boek Vier vragen die je leven veranderen

In "Vier vragen die je leven veranderen" neemt Byron Katie je mee op een buitengewone reis van duisternis naar licht. Deze inspirerende gids vertelt het verhaal van Katie, die geconfronteerd wordt met een leven vol depressie en wanhoop. Maar op een magische ochtend ontwaakt ze in een staat van ongekende vreugde en klaarheid. Dit keerpunt brengt haar naar een bevrijdend inzicht dat haar lijden voorgoed kan beëindigen. In dit boek onthult Byron Katie de krachtige methode achter haar transformatie, genaamd The Work. Deze methode heeft haar leven voorgoed veranderd en biedt nu ook jou de mogelijkheid om dezelfde vrijheid te ervaren. Door middel van vier eenvoudige vragen en een omkering van de gedachten die ons beperken, kunnen we onze diepste overtuigingen en angsten onderzoeken en uiteindelijk loslaten. The Work is een praktische en toegankelijke gids die je helpt om je eigen innerlijke wijsheid te ontdekken en een leven vol vreugde en vrede te leiden. Dompel jezelf onder in de wijsheid en het inzicht van Byron Katie en ontdek hoe deze vier vragen je leven kunnen transformeren. Laat je inspireren door haar persoonlijke verhaal en leer hoe je zelf kunt ontsnappen aan de gevangenis van negatieve gedachten en emoties. Met "Vier vragen die je leven veranderen" ontdek je de sleutel tot innerlijke vrijheid en een gelukkiger bestaan.

Veelgestelde vragen over Vier vragen die je leven veranderen

De auteur van Vier vragen die je leven veranderen is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Vier vragen die je leven veranderen is geschreven in het .

Vier vragen die je leven veranderen telt Boekerij pagina’s.

Vier vragen die je leven veranderen is verkrijgbaar als 9789022590812.

Vier vragen die je leven veranderen heeft aks oorspronkelijke releasedatum Byron Katie. Het EAN nummer van Vier vragen die je leven veranderen is .