Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Intelligent Investor

Boek Intelligent Investor

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Intelligent Investor en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Intelligent Investor

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9780060555665

Oorspronkelijke releasedatum

Benjamin Graham

Aantal pagina’s

Harperbusiness

Omschrijving van het boek Intelligent Investor

De klassieke bestseller van Benjamin Graham, The Intelligent Investor, heeft wereldwijd honderdduizenden mensen geleerd en geïnspireerd. Sinds de oorspronkelijke publicatie in 1949 is het boek van Benjamin Graham de meest gerespecteerde gids voor investeren gebleven, dankzij zijn tijdloze filosofie van waardebeleggen, waarmee investeerders beschermd worden tegen mogelijke grote fouten en hen leert langetermijnstrategieën te ontwikkelen waar ze zich in de toekomst prettig bij zullen voelen. In de loop der jaren hebben marktontwikkelingen de wijsheid van Grahams basisprincipes bevestigd, en in de volatiele markt van vandaag is The Intelligent Investor het belangrijkste boek dat je ooit zult lezen om de juiste beslissingen te nemen om je investeringen te beschermen en ze tot een succes te maken. Deze HarperBusiness Essentials-editie van het tijdloze meesterwerk bevat nieuwe hoofdstukupdates - die elk hoofdstuk van Grahams boek aanvullen, met behoud van zijn oorspronkelijke tekst - van de bekende financiële journalist Jason Zweig, waardoor lezers een nog duidelijker begrip krijgen van Grahams wijsheid en hoe deze vandaag de dag moet worden toegepast. Of je nu een ervaren belegger bent of net begint, The Intelligent Investor biedt waardevolle inzichten en strategieën die je zullen helpen om verstandige beleggingsbeslissingen te nemen. Met dit boek leer je hoe je de juiste aandelen kunt selecteren, hoe je je.

Veelgestelde vragen over Intelligent Investor

De auteur van Intelligent Investor is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

Intelligent Investor is geschreven in het .

Intelligent Investor telt Harperbusiness pagina’s.

Intelligent Investor is verkrijgbaar als 9780060555665.

Intelligent Investor heeft aks oorspronkelijke releasedatum Benjamin Graham. Het EAN nummer van Intelligent Investor is .