Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. 1 Ik rouw van je

Boek 1 Ik rouw van je

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek 1 Ik rouw van je en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek 1 Ik rouw van je

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789090367781

Oorspronkelijke releasedatum

Claire van 't Veen

Aantal pagina’s

Omschrijving van het boek 1 Ik rouw van je

1 Ik rouw van je is een ontroerend boek dat diep ingaat op het thema verlies en rouw. Het biedt een liefdevolle steun en een sprankje hoop tijdens de ruwe periode na het overlijden van een dierbare. Dit boek is speciaal ontworpen om gemakkelijk leesbaar te zijn, zodat je je volledig kunt concentreren op de korte teksten die op elke pagina te vinden zijn. Met 1 Ik rouw van je kun je jezelf onderdompelen in een wereld van emoties, herinneringen en helende woorden. Elk hoofdstuk is zorgvuldig samengesteld om je te begeleiden bij het verwerken van je verdriet en het vinden van troost. De korte teksten op elke pagina laten je toe om op je eigen tempo te lezen, zonder je overweldigd te voelen. Daarnaast bevat dit boek nieuwe details die je nergens anders zult vinden. Het biedt inzichten van ervaringsdeskundigen en professionals op het gebied van rouwverwerking. Ook komen er persoonlijke verhalen aan bod die je zullen raken en inspireren. Of je nu zelf een rouwproces doormaakt of iemand kent die rouwt, 1 Ik rouw van je is een waardevol boek dat je de kracht geeft om te genezen en hoop te vinden in een tijd van duisternis.

Veelgestelde vragen over 1 Ik rouw van je

De auteur van 1 Ik rouw van je is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

1 Ik rouw van je is geschreven in het .

1 Ik rouw van je telt pagina’s.

1 Ik rouw van je is verkrijgbaar als 9789090367781.

1 Ik rouw van je heeft aks oorspronkelijke releasedatum Claire van 't Veen. Het EAN nummer van 1 Ik rouw van je is .