Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Infographics 5 Het rijk van Napoleon in infographics

Boek Infographics 5 Het rijk van Napoleon in infographics

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Infographics 5 Het rijk van Napoleon in infographics en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Infographics 5 Het rijk van Napoleon in infographics

Hoofdauteur

Frankrijk

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Infographics

Bindwijze

9789046832455

Oorspronkelijke releasedatum

Nicolas Guillerat

Aantal pagina’s

Nieuw Amsterdam

Omschrijving van het boek Infographics 5 Het rijk van Napoleon in infographics

Ontdek de fascinerende wereld van generaal, keizer en dictator Napoleon Bonaparte met onze nieuwste product: Infographics 5 Het rijk van Napoleon in infographics. Dit unieke boek neemt je mee op een visuele reis door de geschiedenis, waarbij honderden infographics je alle belangrijke aspecten van Napoleon's rijk laten zien. Blader door de prachtig geïllustreerde pagina's en ontdek de triomfen, nederlagen, politieke verschuivingen en culturele veranderingen die het rijk van Napoleon hebben gevormd. Elk van de infographics is zorgvuldig ontworpen en biedt een heldere en beknopte weergave van de relevante informatie. Van de beroemde veldslagen tot de revolutionaire hervormingen, alle belangrijke gebeurtenissen worden op een boeiende en toegankelijke manier gepresenteerd. Naast de bekende feiten en cijfers biedt dit boek ook nieuwe inzichten en interessante details die je kennis over Napoleon's rijk zullen verrijken. Duik dieper in de impact van zijn heerschappij op Europa en ontdek de invloed die hij heeft gehad op politiek, economie, kunst en cultuur. Of je nu een geschiedenisfanaat bent of gewoon geïnteresseerd bent in de fascinerende wereld van Napoleon, Infographics 5 Het rijk van Napoleon in infographics is het perfecte boek om je kennis te vergroten en je te laten onderdompelen in deze historische periode.

Veelgestelde vragen over Infographics 5 Het rijk van Napoleon in infographics

De auteur van Infographics 5 Het rijk van Napoleon in infographics is Frankrijk. Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Infographics 5 Het rijk van Napoleon in infographics is geschreven in het .

Infographics 5 Het rijk van Napoleon in infographics telt Nieuw Amsterdam pagina’s.

Infographics 5 Het rijk van Napoleon in infographics is verkrijgbaar als 9789046832455.

Infographics 5 Het rijk van Napoleon in infographics heeft aks oorspronkelijke releasedatum Nicolas Guillerat. Het EAN nummer van Infographics 5 Het rijk van Napoleon in infographics is Infographics.