Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De zeven zussen 7 De zevende zus

Boek De zeven zussen 7 De zevende zus

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De zeven zussen 7 De zevende zus en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De zeven zussen 7 De zevende zus

Hoofdauteur

Ierland, Engeland, Frankrijk, Canada, Nieuw-Zeeland

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

De Zeven Zussen

Bindwijze

9789401614283

Oorspronkelijke releasedatum

Lucinda Riley

Aantal pagina’s

Xander Uitgevers B.V.

Omschrijving van het boek De zeven zussen 7 De zevende zus

De zevende zus, het zevende deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, neemt de lezers mee op een adembenemend avontuur vol mysterie en spanning. In dit boek staat de zoektocht naar de mysterieuze zevende zus centraal. Lange tijd was zij onvindbaar, maar nu lijkt er eindelijk een spoor te zijn. Georg Hoffman heeft aanwijzingen ontdekt die leiden naar een wijngaard in Nieuw-Zeeland en een tekening van een bijzondere, stervormige ring. Deze onthullingen zetten Maia en Ally aan om op zoek te gaan naar de waarheid. CeCe, die in Australië woont, neemt het voortouw en begint aan een spannend onderzoek. Maar al snel blijkt dat dit pas het begin is van een zinderende zoektocht. De vrouw met de bijzondere ring is namelijk net aan een grootse reis begonnen en de zussen moeten alles op alles zetten om haar te achterhalen. In een race tegen de klok reizen ze de hele wereld over, van Nieuw-Zeeland naar Canada, van Engeland naar Frankrijk en van Ierland naar verre oorden. Maar hoe hard ze ook proberen, ze lijken steeds een stap achter te lopen. De zevende zus is een meeslepend verhaal dat lezers van begin tot eind in zijn greep houdt. Met haar levendige beschrijvingen en intrigerende personages weet Lucinda Riley opnieuw te betoveren. Dit boek zit vol met onverwachte wendingen en spannende momenten, waardoor je als lezer op het puntje van je stoel z.

Veelgestelde vragen over De zeven zussen 7 De zevende zus

De auteur van De zeven zussen 7 De zevende zus is Ierland, Engeland, Frankrijk, Canada, Nieuw-Zeeland. Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De zeven zussen 7 De zevende zus is geschreven in het .

De zeven zussen 7 De zevende zus telt Xander Uitgevers B.V. pagina’s.

De zeven zussen 7 De zevende zus is verkrijgbaar als 9789401614283.

De zeven zussen 7 De zevende zus heeft aks oorspronkelijke releasedatum Lucinda Riley. Het EAN nummer van De zeven zussen 7 De zevende zus is De Zeven Zussen.