Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Blackstone’s Statute Series-stone’s International Law Documents

Boek Blackstone's Statute Series-stone's International Law Documents

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Blackstone's Statute Series-stone's International Law Documents en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Blackstone's Statute Series-stone's International Law Documents

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9780198867081

Oorspronkelijke releasedatum

Malcolm Evans

Aantal pagina’s

Oxford University Press

Omschrijving van het boek Blackstone's Statute Series-stone's International Law Documents

Blackstone's Statute Series - Blackstone's Internationale Rechtsdocumenten Met meer dan 30 jaar ervaring als marktleider heeft Blackstone's Statutes een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd op het gebied van vertrouwen en kwaliteit. Met een ijzersterke reputatie voor nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en autoriteit blijven ze de eerste keuze voor studenten en docenten. Deze reeks biedt een zorgvuldige selectie van alle recente wetgeving die nodig is voor examens en cursusgebruik. De Blackstone's Statutes-serie is ontworpen om studenten te ondersteunen bij het bestuderen van internationaal recht. Elk document is zorgvuldig geselecteerd om de meest relevante en up-to-date wetgeving te bieden. Of het nu gaat om het bestuderen van mensenrechten, internationale handel of het internationaal strafrecht, deze serie bevat alle benodigde documenten om succesvol te zijn in de studie van internationaal recht. Blackstone's Statutes biedt niet alleen de wetstekst zelf, maar ook nuttige annotaties en commentaren om studenten te helpen bij het begrijpen en interpreteren van de wetgeving. Daarnaast bevat de serie ook relevante Europese verdragen en internationale overeenkomsten, waardoor studenten een breder perspectief krijgen op het internationale juridische kader. Met de Blackstone's Statute Series - Blackstone's Internationale Rechtsdocumenten hebben studenten een betrouwbare en uitgebreide bron van internationale wetgeving binnen handbereik. Dit is de ultieme tool om te excelleren in het bestuderen.

Veelgestelde vragen over Blackstone's Statute Series-stone's International Law Documents

De auteur van Blackstone's Statute Series-stone's International Law Documents is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

Blackstone's Statute Series-stone's International Law Documents is geschreven in het .

Blackstone's Statute Series-stone's International Law Documents telt Oxford University Press pagina’s.

Blackstone's Statute Series-stone's International Law Documents is verkrijgbaar als 9780198867081.

Blackstone's Statute Series-stone's International Law Documents heeft aks oorspronkelijke releasedatum Malcolm Evans. Het EAN nummer van Blackstone's Statute Series-stone's International Law Documents is .