Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Het leven van een Loser 6 Geen paniek

Boek Het leven van een Loser 6 Geen paniek

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Het leven van een Loser 6 Geen paniek en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Het leven van een Loser 6 Geen paniek

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

nl

EAN

Het leven van een Loser

Bindwijze

9789026150524

Oorspronkelijke releasedatum

Jeff Kinney

Aantal pagina’s

de Fontein Jeugd

Omschrijving van het boek Het leven van een Loser 6 Geen paniek

In dit spannende zesde deel van Het leven van een Loser, genaamd "Geen paniek", bevindt Bram zich in een ware nachtmerrie. December staat voor de deur en iedereen weet dat dit de maand is waarin je absoluut geen fouten mag maken, anders loop je het risico je cadeaus kwijt te raken. Maar helaas voor Bram, maakt hij een enorme misstap en wordt hij beschuldigd van een verschrikkelijke daad. Brams school is namelijk beklad met een mysterieuze groene smurrie en hij wordt direct aangewezen als verdachte nummer 1. Paniek slaat toe en Bram moet er alles aan doen om zijn onschuld te bewijzen en zijn goede naam te redden. In dit avontuurlijke boek vol humor en herkenbare situaties volgen we Bram terwijl hij probeert de echte dader te ontmaskeren en zijn leven weer op de rails te krijgen. Met "Geen paniek" krijg je niet alleen een geweldig boek vol hilarische gebeurtenissen, maar ook een blik in het leven van een tiener die keer op keer in de meest absurde situaties belandt. Dit boek is perfect voor zowel jonge lezers als volwassenen die willen genieten van een luchtig en vermakelijk verhaal. Ga mee op dit avontuur met Bram en ontdek hoe hij zich uit deze benarde situatie weet te redden.

Veelgestelde vragen over Het leven van een Loser 6 Geen paniek

De auteur van Het leven van een Loser 6 Geen paniek is . Uitgeverij nl heeft het boek uitgegeven.  

Het leven van een Loser 6 Geen paniek is geschreven in het .

Het leven van een Loser 6 Geen paniek telt de Fontein Jeugd pagina’s.

Het leven van een Loser 6 Geen paniek is verkrijgbaar als 9789026150524.

Het leven van een Loser 6 Geen paniek heeft aks oorspronkelijke releasedatum Jeff Kinney. Het EAN nummer van Het leven van een Loser 6 Geen paniek is Het leven van een Loser.