Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De Zoete Zusjes De Zoete Zusjes moppenboek 2

Boek De Zoete Zusjes De Zoete Zusjes moppenboek 2

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De Zoete Zusjes De Zoete Zusjes moppenboek 2 en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De Zoete Zusjes De Zoete Zusjes moppenboek 2

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789043926430

Oorspronkelijke releasedatum

Hanneke de Zoete

Aantal pagina’s

Kosmos Uitgevers

Omschrijving van het boek De Zoete Zusjes De Zoete Zusjes moppenboek 2

De Zoete Zusjes en hun creatieve moeder Hanneke de Zoete hebben weer een hilarisch avontuur beleefd! In het sprankelende vervolg op hun eerste moppenboek hebben Saar en Janna maar liefst 365 gloednieuwe grappen en raadsels verzameld. Bereid je voor op buikpijn van het lachen, want dit boek staat garant voor urenlang plezier! Met ‘De Zoete Zusjes moppenboek 2’ hoef je je nooit meer te vervelen. Of je nu thuis bent, op school of bij je grootouders, dit boek zorgt ervoor dat iedereen in een deuk ligt. Laat je vriendjes en klasgenootjes versteld staan van jouw eindeloze grappenarsenaal en bezorg je oma en opa een onvergetelijke tijd vol vrolijkheid en schaterlachen. Bovendien is dit boek niet alleen een bron van vermaak, maar ook een lust voor het oog. De grappen worden vergezeld door grappige tekeningen van de getalenteerde illustrator Iris Boter. Zo komen de moppen nog meer tot leven en wordt het lachen nog intenser. Kortom, ‘De Zoete Zusjes moppenboek 2’ is een absolute must-have voor iedereen die houdt van gezelligheid, humor en een flinke dosis plezier!

Veelgestelde vragen over De Zoete Zusjes De Zoete Zusjes moppenboek 2

De auteur van De Zoete Zusjes De Zoete Zusjes moppenboek 2 is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De Zoete Zusjes De Zoete Zusjes moppenboek 2 is geschreven in het .

De Zoete Zusjes De Zoete Zusjes moppenboek 2 telt Kosmos Uitgevers pagina’s.

De Zoete Zusjes De Zoete Zusjes moppenboek 2 is verkrijgbaar als 9789043926430.

De Zoete Zusjes De Zoete Zusjes moppenboek 2 heeft aks oorspronkelijke releasedatum Hanneke de Zoete. Het EAN nummer van De Zoete Zusjes De Zoete Zusjes moppenboek 2 is .