Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. The Serpent and the Wings of Night

Boek The Serpent and the Wings of Night

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek The Serpent and the Wings of Night en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek The Serpent and the Wings of Night

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9781035040940

Oorspronkelijke releasedatum

Carissa Broadbent

Aantal pagina’s

Pan Macmillan

Omschrijving van het boek The Serpent and the Wings of Night

Welkom in de duistere wereld van "De Slang en de Vleugels van de Nacht". Dit meeslepende verhaal neemt je mee naar een mysterieuze wereld waarin de grenzen tussen mens en vampier vervagen. In deze meedogenloze wereld gelden dezelfde regels voor overleven: vertrouw nooit, geef nooit toe en bewaak altijd - altijd - je hart. In deze meeslepende roman volgen we het verhaal van een onwaarschijnlijke heldin, die haar weg baant door een rijk van intriges en donkere verlangens. Terwijl ze worstelt met haar eigen innerlijke demonen, ontdekt ze dat de lijn tussen goed en kwaad dunner is dan ze ooit had kunnen vermoeden. Haar pad kruist dat van krachtige vampieren, die haar verleiden met hun hypnotiserende charme en verwoestende krachten. "De Slang en de Vleugels van de Nacht" is een meesterwerk dat je meeneemt op een spannend avontuur vol onverwachte wendingen en hartverscheurende emoties. Dit boek zal je betoveren met zijn rijke, levendige beschrijvingen en zijn diepgaande verkenning van de menselijke psyche. Bereid je voor om verloren te raken in een wereld waar passie en gevaar hand in hand gaan, en waar de grenzen van de werkelijkheid vervagen. Laat je betoveren door dit meeslepende verhaal en ontdek de ware betekenis van overleven in een wereld vol duisternis.

Veelgestelde vragen over The Serpent and the Wings of Night

De auteur van The Serpent and the Wings of Night is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

The Serpent and the Wings of Night is geschreven in het .

The Serpent and the Wings of Night telt Pan Macmillan pagina’s.

The Serpent and the Wings of Night is verkrijgbaar als 9781035040940.

The Serpent and the Wings of Night heeft aks oorspronkelijke releasedatum Carissa Broadbent. Het EAN nummer van The Serpent and the Wings of Night is .