Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Dit wil je écht niet weten

Boek Dit wil je écht niet weten

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Dit wil je écht niet weten en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Dit wil je écht niet weten

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789463812160

Oorspronkelijke releasedatum

Huib Modderkolk

Aantal pagina’s

Podium

Omschrijving van het boek Dit wil je écht niet weten

Dit wil je écht niet weten is een fascinerend boek geschreven door de gerenommeerde onderzoeksjournalist Huib Modderkolk. In dit boek deelt Modderkolk zijn diepgaande kennis en inzichten over de duistere kant van moderne technologie. Hij onthult de gevaren die hiermee gepaard gaan en de verbijsterende houding van zowel bedrijven als de overheid. Met zijn scherpe pen neemt Modderkolk je mee op een intrigerende reis door de wereld van digitale spionage, surveillance en cyberaanvallen. Hij laat je zien hoe onze privacy steeds verder onder druk komt te staan en hoe onze persoonlijke gegevens worden misbruikt zonder dat we het doorhebben. Dit boek is een wake-up call voor iedereen die zich bewust wil worden van de schimmige praktijken die zich afspelen in de digitale wereld. Na het lezen van Dit wil je écht niet weten zul je niet meer op dezelfde manier naar moderne technologie kijken. Het opent je ogen voor de gevaren die op de loer liggen en spoort je aan om bewuster om te gaan met je digitale leven. Modderkolk's onthullingen zullen je verbazen en inspireren om zelf actie te ondernemen om je privacy te beschermen. Dit boek is een absolute must-read voor iedereen die geïnteresseerd is in de impact van technologie op onze samenleving.

Veelgestelde vragen over Dit wil je écht niet weten

De auteur van Dit wil je écht niet weten is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Dit wil je écht niet weten is geschreven in het .

Dit wil je écht niet weten telt Podium pagina’s.

Dit wil je écht niet weten is verkrijgbaar als 9789463812160.

Dit wil je écht niet weten heeft aks oorspronkelijke releasedatum Huib Modderkolk. Het EAN nummer van Dit wil je écht niet weten is .