Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Ontprikkelgids voor kids

Boek Ontprikkelgids voor kids

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Ontprikkelgids voor kids en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Ontprikkelgids voor kids

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789033831607

Oorspronkelijke releasedatum

Marit ter Maten-Goessens

Aantal pagina’s

Ark Media

Omschrijving van het boek Ontprikkelgids voor kids

De "Ontprikkelgids voor kids" is een handige bron vol met meer dan 50 tips en ideeën om te ontprikkelen. Maar waarom zou je willen ontprikkelen? Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig: te veel prikkels! Soms krijg je zoveel informatie binnen via je zintuigen, gedachten of gevoelens, dat je lichaam aangeeft dat het genoeg is geweest. Je hoofd zit vol, je kunt je niet meer concentreren en je wordt snel boos of verdrietig. Kortom, je ervaart ongemak. Ontprikkelen bestaat uit twee belangrijke stappen: het herkennen en het ondernemen van actie. Allereerst is het belangrijk om te herkennen dat je overprikkeld bent. Pas daarna kun je nadenken over manieren om te ontprikkelen. Deze gids is er om je daarbij te helpen! Probeer de verschillende ideeën in deze gids uit en ontdek welke wel en niet bij jou passen. Met de "Ontprikkelgids voor kids" krijg je praktische handvatten om te ontspannen en tot rust te komen. Je leert hoe je jezelf kunt kalmeren en hoe je prikkels kunt verminderen. Binnen no-time zul je merken dat je je beter kunt concentreren en je emoties beter onder controle hebt. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met ontprikkelen en ervaar een wereld van rust en ontspanning!

Veelgestelde vragen over Ontprikkelgids voor kids

De auteur van Ontprikkelgids voor kids is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Ontprikkelgids voor kids is geschreven in het .

Ontprikkelgids voor kids telt Ark Media pagina’s.

Ontprikkelgids voor kids is verkrijgbaar als 9789033831607.

Ontprikkelgids voor kids heeft aks oorspronkelijke releasedatum Marit ter Maten-Goessens. Het EAN nummer van Ontprikkelgids voor kids is .