Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Temperamentvolle kinderen

Boek Temperamentvolle kinderen

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Temperamentvolle kinderen en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Temperamentvolle kinderen

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789021583709

Oorspronkelijke releasedatum

Eva Bronsveld

Aantal pagina’s

Kosmos Uitgevers

Omschrijving van het boek Temperamentvolle kinderen

Eva Bronsveld heeft met haar bestseller "Temperamentvolle kinderen" al duizenden ouders geholpen bij het begrijpen en omgaan met hun levendige kinderen. Dit boek biedt niet alleen herkenning, maar ook praktische tips en adviezen voor talloze uitdagende situaties die ouders kunnen tegenkomen met hun temperamentvolle kinderen. Deze nieuwe editie van het boek is volledig herzien en inhoudelijk up-to-date, waardoor het nog relevanter is geworden voor ouders van vandaag. Eva Bronsveld deelt haar expertise en ervaring op een toegankelijke en begrijpelijke manier, zodat ouders direct aan de slag kunnen met de geboden handreikingen. Of je nu te maken hebt met een kind dat snel overprikkeld raakt, moeite heeft met regels en grenzen, of juist erg gevoelig is, dit boek biedt concrete handvatten om met deze uitdagingen om te gaan. Het helpt ouders om het temperament van hun kind te begrijpen en te accepteren, en om een goede balans te vinden tussen de behoeften van het kind en de grenzen die nodig zijn. Met dit boek in handen staan ouders sterker in de opvoeding van hun temperamentvolle kinderen en kunnen zij de band met hun kind versterken.

Veelgestelde vragen over Temperamentvolle kinderen

De auteur van Temperamentvolle kinderen is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Temperamentvolle kinderen is geschreven in het .

Temperamentvolle kinderen telt Kosmos Uitgevers pagina’s.

Temperamentvolle kinderen is verkrijgbaar als 9789021583709.

Temperamentvolle kinderen heeft aks oorspronkelijke releasedatum Eva Bronsveld. Het EAN nummer van Temperamentvolle kinderen is .