Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Nachtblauw

Boek Nachtblauw

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Nachtblauw en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Nachtblauw

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Historische-romanreeks Ambo | Anthos

Bindwijze

9789026352690

Oorspronkelijke releasedatum

Simone van der Vlugt

Aantal pagina’s

Ambo|Anthos

Omschrijving van het boek Nachtblauw

In de betoverende roman Nachtblauw van de bekende auteur Simone van der Vlugt volgen we het turbulente leven van Catrijn, een dappere vrouw die haar duistere verleden achter zich laat. Gedreven door haar drang naar vrijheid en avontuur, belandt ze in de bruisende plateelfabriek van de gerenommeerde kunstenaar Evert van Nulandt in het pittoreske Delft. Terwijl Catrijn haar weg vindt in dit nieuwe leven, wordt de fabriek geconfronteerd met een onverwachte tegenslag: de toevoer van kostbaar porselein uit het verre China wordt abrupt stopgezet. Evert, altijd bereid om elk obstakel te overwinnen, neemt een gedurfde beslissing. Hij besluit het geliefde porselein na te maken met behulp van zijn creatieve team, en hier komt het buitengewone talent van Catrijn voor schilderen zeer goed van pas. Nachtblauw is een meeslepende roman die de lezers meeneemt op een reis door de prachtige kunstwereld van de 17e eeuw. Het verhaal is doordrenkt met spanning, romantiek en de onvermijdelijke zoektocht naar identiteit. Terwijl Catrijn worstelt met haar eigen geheimen en verlangens, ontdekt ze geleidelijk haar ware passie voor de schilderkunst. Nachtblauw is een absolute must-read voor liefhebbers van historische fictie en biedt een uniek perspectief op de intrigerende wereld van de Nederlandse plateelindustrie.

Veelgestelde vragen over Nachtblauw

De auteur van Nachtblauw is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Nachtblauw is geschreven in het .

Nachtblauw telt Ambo|Anthos pagina’s.

Nachtblauw is verkrijgbaar als 9789026352690.

Nachtblauw heeft aks oorspronkelijke releasedatum Simone van der Vlugt. Het EAN nummer van Nachtblauw is Historische-romanreeks Ambo | Anthos.