Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Crescent City- House of Earth and Blood

Boek Crescent City- House of Earth and Blood

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Crescent City- House of Earth and Blood en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Crescent City- House of Earth and Blood

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9781526663559

Oorspronkelijke releasedatum

Maas, Sarah J.

Aantal pagina’s

Bloomsbury Publishing Plc

Omschrijving van het boek Crescent City- House of Earth and Blood

"VERBONDEN DOOR BLOED. VERLEID DOOR VERLANGEN. ONTKETEND DOOR HET LOT. Bryce Quinlan houdt van haar leven. Elke avond is een feest en Bryce gaat alle genoegens van Lunathion - ook bekend als Crescent City - proeven. Maar wanneer een brute moord de fundamenten van de stad doet schudden, stort Bryce's wereld in. Twee jaar later dwaalt Bryce nog steeds rond in de beruchtste nachtclubs van de stad - maar nu alleen op zoek naar vergetelheid. Dan slaat de moordenaar opnieuw toe. En wanneer een beruchte gevallen engel, Hunt Athalar, wordt toegewezen om haar elke stap te volgen, weet Bryce dat ze het niet langer kan negeren. Terwijl Bryce en Hunt vechten om het mysterie en hun eigen duistere verledens te ontrafelen, verspreiden de draden die ze trekken zich door de onderbuik van de stad, over oorlogvoerende continenten en tot in de diepste lagen van de Hel, waar dingen die al millennia slapen langzaam ontwaken ... Denk aan Game of Thrones ontmoet Buffy the Vampire Slayer met een vleugje E.L. James - Telegraph Perfect voor fans van Jessica Jones en True Blood, dit is een blockbuster modern." "Bryce Quinlan, een jonge vrouw vol levenslust, geniet met volle teugen van haar leven in Crescent City, ook wel bekend als Lunathion. Elke nacht is een feest en Bryce zorgt ervoor dat ze niets mist van alle geneugten die de stad te bieden heeft. Maar wanneer een brute moord de stad op zijn grondvesten.

Veelgestelde vragen over Crescent City- House of Earth and Blood

De auteur van Crescent City- House of Earth and Blood is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

Crescent City- House of Earth and Blood is geschreven in het .

Crescent City- House of Earth and Blood telt Bloomsbury Publishing Plc pagina’s.

Crescent City- House of Earth and Blood is verkrijgbaar als 9781526663559.

Crescent City- House of Earth and Blood heeft aks oorspronkelijke releasedatum Maas, Sarah J.. Het EAN nummer van Crescent City- House of Earth and Blood is .