Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De edele kunst van not giving a fuck

Boek De edele kunst van not giving a fuck

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De edele kunst van not giving a fuck en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De edele kunst van not giving a fuck

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789400509023

Oorspronkelijke releasedatum

Mark Manson

Aantal pagina’s

Lev.

Omschrijving van het boek De edele kunst van not giving a fuck

Van een blog dat populair is geworden tot een bestseller in de New York Times, is dit dé gids voor degenen die een hekel hebben aan zelfhulp! Stop met altijd maar positief zijn en leer in plaats daarvan hoe je moet omgaan met je tekortkomingen en de tegenslagen in het leven. Zodra je niet langer wegrent voor je angsten, fouten en onzekerheden, maar de harde waarheid durft te confronteren, zul je de moed en het zelfvertrouwen vinden die je in deze tijd zo hard nodig hebt. Mark Manson geeft je de tools om te kiezen waar jij om geeft, en dus ook waar je niet om geeft. Het omarmen van dit idee is bevrijdend. Dit boek is niet alleen humoristisch en vol met goede grappen, maar ook ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. In "De edele kunst van not giving a fuck" deelt Mark Manson zijn unieke en verfrissende perspectief op het leven. Hij moedigt je aan om je angsten en onzekerheden onder ogen te zien, in plaats van ze te vermijden. Door eerlijk te zijn over de pijnlijke waarheden van het leven, biedt hij een nieuwe manier van denken die je in staat stelt om met meer moed en zelfvertrouwen in het leven te staan. Dit boek is niet bedoeld om je te vertellen wat je moet doen, maar om je te helpen ontdekken wat voor jou belangrijk is en waar je je energie aan wilt besteden. Met behulp van humor en wetenschappelijk onderzoek, laat Mark Manson zien dat het omarmen van de edele kunst van het niet geven.

Veelgestelde vragen over De edele kunst van not giving a fuck

De auteur van De edele kunst van not giving a fuck is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De edele kunst van not giving a fuck is geschreven in het .

De edele kunst van not giving a fuck telt Lev. pagina’s.

De edele kunst van not giving a fuck is verkrijgbaar als 9789400509023.

De edele kunst van not giving a fuck heeft aks oorspronkelijke releasedatum Mark Manson. Het EAN nummer van De edele kunst van not giving a fuck is .