Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De Zoete Zusjes moppenboek

Boek De Zoete Zusjes moppenboek

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De Zoete Zusjes moppenboek en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De Zoete Zusjes moppenboek

Hoofdauteur

Hanneke de Zoete

Taal

Nederlands

Hoofduitgeverij

Kosmos Uitgevers

EAN

9789043923309

Bindwijze

Paperback

Oorspronkelijke releasedatum

22 februari 2022

Aantal pagina’s

144

Omschrijving van het boek De Zoete Zusjes moppenboek

Ben je dol op lachen? Met het De Zoete Zusjes moppenboek kun je een heel jaar lang in een deuk liggen dankzij de 365 grappen. Dit geweldige boek, geschreven door Hanneke de Zoete, bevat de allerallerleukste moppen die fans hebben opgestuurd naar de Zoete Zusjes. Daarnaast bevat het boek ook raadsels en grappige tekeningen van Iris Boter. Voor elke dag van het jaar is er een geweldige grap om je dag op te vrolijken! Dus trek je grappige broek maar aan, want samen met Janna en Saar wordt het gegarandeerd lachen, gieren en brullen! Het De Zoete Zusjes moppenboek is een must-have voor alle liefhebbers van humor. Dit boek staat garant voor een jaar vol plezier en gelach. Met de 365 beste moppen, verzameld door de Zoete Zusjes, is er altijd wel een grap die je aan het lachen maakt. Of je nu behoefte hebt aan een korte mop, een grappig raadsel of gewoon een vrolijke tekening, dit boek heeft het allemaal! Dankzij de levendige illustraties van Iris Boter krijgen de moppen nog meer leven en zullen ze zeker een glimlach op je gezicht toveren. Dus waar wacht je nog op? Haal het De Zoete Zusjes moppenboek in huis en geniet elke dag van een goede lach!

Veelgestelde vragen over De Zoete Zusjes moppenboek

De auteur van De Zoete Zusjes moppenboek is Hanneke de Zoete. Uitgeverij Kosmos Uitgevers heeft het boek uitgegeven.  

De Zoete Zusjes moppenboek is geschreven in het Nederlands.

De Zoete Zusjes moppenboek telt 144 pagina’s.

De Zoete Zusjes moppenboek is verkrijgbaar als Paperback.

De Zoete Zusjes moppenboek heeft aks oorspronkelijke releasedatum 22 februari 2022. Het EAN nummer van De Zoete Zusjes moppenboek is 9789043923309.