Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. How to be the love you seek

Boek How to be the love you seek

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek How to be the love you seek en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek How to be the love you seek

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789043931175

Oorspronkelijke releasedatum

Nicole Lepera

Aantal pagina’s

Kosmos Uitgevers

Omschrijving van het boek How to be the love you seek

Na het overweldigende succes van haar baanbrekende bestseller "How to do the work" presenteert Nicole LePera vol trots haar langverwachte tweede boek: "How to be the love you seek". Dit krachtige boek is een ware wegwijzer naar het vervullen van liefdevolle relaties. Met haar revolutionaire zelfhulpmethode, die de essentie van mentale, fysieke en spirituele gezondheid omvat, biedt LePera een frisse kijk op hoe we onze relaties kunnen helen en versterken. In "How to be the love you seek" combineert LePera de nieuwste wetenschappelijke inzichten, inspirerende oefeningen en verhelderende voorbeelden om jou te begeleiden op een reis naar diepgaande transformatie. Stap voor stap ontdek je hoe je jezelf kunt bevrijden van oude patronen, emotionele blokkades kunt doorbreken en echt liefde kunt ervaren, zowel in jezelf als in je relaties met anderen. Dompel jezelf onder in de wijsheid van "How to be the love you seek" en ontdek een geheel nieuwe benadering van relaties. Met dit boek in handen zul je niet alleen in staat zijn om diepere verbindingen te creëren, maar ook om jezelf volledig te omarmen en de liefde te vinden die je altijd al hebt gezocht. Bereid je voor op een reis vol zelfontdekking, groei en het openen van je hart voor de ware betekenis van liefde.

Veelgestelde vragen over How to be the love you seek

De auteur van How to be the love you seek is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

How to be the love you seek is geschreven in het .

How to be the love you seek telt Kosmos Uitgevers pagina’s.

How to be the love you seek is verkrijgbaar als 9789043931175.

How to be the love you seek heeft aks oorspronkelijke releasedatum Nicole Lepera. Het EAN nummer van How to be the love you seek is .