Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Maak van coachen een gewoonte

Boek Maak van coachen een gewoonte

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Maak van coachen een gewoonte en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Maak van coachen een gewoonte

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789492790316

Oorspronkelijke releasedatum

Michael Bungay Stanier

Aantal pagina’s

Nubiz

Omschrijving van het boek Maak van coachen een gewoonte

Dit is het bestverkochte coachingsboek van de 21e eeuw! Na het lezen van dit boek zal coachend leiderschap een tweede natuur worden, een dagelijkse gewoonte waardoor managers en hun teams minder hard hoeven te werken en toch betere resultaten behalen. Michael Bungay Stanier heeft meer dan 10.000 drukke managers over de hele wereld getraind in praktische coachingsvaardigheden. Gebaseerd op zijn jarenlange ervaring heeft hij ontdekt hoe je het ware potentieel in mensen kunt ontsluiten door minder te zeggen en meer te vragen. Michael heeft zijn kennis verpakt in zeven krachtige coachingsvragen die echt impact hebben. Met behulp van deze vragen kun je direct ter zake komen, niet afdwalen, zeeën van tijd besparen voor jezelf en anderen, de kern van elk probleem bereiken en ervoor zorgen dat een leermoment blijft hangen. Dit boek is op een vlotte en humoristische manier geschreven en is verfrissend anders dan de meeste managementboeken. Michael combineert zijn vakbekwaamheid met neurowetenschap en gedragseconomie, en dankzij praktische tips en aanwijzingen kun je zijn advies snel in een nieuwe gewoonte omzetten. Bovendien is Michael Bungay Stanier de oprichter van Box of Crayons, een bedrijf dat managers en teams helpt.

Veelgestelde vragen over Maak van coachen een gewoonte

De auteur van Maak van coachen een gewoonte is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Maak van coachen een gewoonte is geschreven in het .

Maak van coachen een gewoonte telt Nubiz pagina’s.

Maak van coachen een gewoonte is verkrijgbaar als 9789492790316.

Maak van coachen een gewoonte heeft aks oorspronkelijke releasedatum Michael Bungay Stanier. Het EAN nummer van Maak van coachen een gewoonte is .