Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De moed van imperfectie

Boek De moed van imperfectie

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De moed van imperfectie en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De moed van imperfectie

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789400503496

Oorspronkelijke releasedatum

Brené Brown

Aantal pagina’s

Lev.

Omschrijving van het boek De moed van imperfectie

In De moed van imperfectie, neemt Brené Brown ons mee op een inspirerende reis naar een bezield leven. Met haar tien stellingen, gebaseerd op jarenlange studie, leert ze ons hoe moed, compassie en verbondenheid een centrale rol kunnen spelen in ons leven. Op een eerlijke, warme en grappige manier spoort ze de lezer aan om perfectionisme los te laten, stress te vermijden en te vertrouwen op onze intuïtie en creativiteit. Dit boek neemt ons mee op een levenslange reis, waarbij we leren om de gedachten van anderen los te laten en onszelf te accepteren zoals we zijn. Brené Brown durft de duistere emoties aan te pakken die ons weerhouden van een vervullend leven. Door dit boek te lezen, worden we aangestoken door haar moed en worden we aangemoedigd om hetzelfde te doen. De moed van imperfectie is een boek dat je niet alleen inspireert, maar ook transformeert. Het is een waardevolle metgezel op onze zoektocht naar een bezield en vervullend leven.

Veelgestelde vragen over De moed van imperfectie

De auteur van De moed van imperfectie is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De moed van imperfectie is geschreven in het .

De moed van imperfectie telt Lev. pagina’s.

De moed van imperfectie is verkrijgbaar als 9789400503496.

De moed van imperfectie heeft aks oorspronkelijke releasedatum Brené Brown. Het EAN nummer van De moed van imperfectie is .