Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Prisma woordenboek Nederlands-Engels

Boek Prisma woordenboek Nederlands-Engels

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Prisma woordenboek Nederlands-Engels en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Prisma woordenboek Nederlands-Engels

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789000358564

Oorspronkelijke releasedatum

A.F.M. de Knegt

Aantal pagina’s

Prisma

Omschrijving van het boek Prisma woordenboek Nederlands-Engels

Het Prisma woordenboek Nederlands-Engels is een onmisbaar hulpmiddel voor elke middelbare scholier, of je nu in de brugklas zit of je eindexamen nadert. Met dit woordenboek heb je altijd de beste keuze in handen, zowel thuis als in de les. Of je nu een betekenis van een woord wilt opzoeken, een synoniem nodig hebt of een juiste vertaling wilt vinden, dit woordenboek biedt alles wat je nodig hebt. Dankzij de uitgebreide en up-to-date inhoud van dit woordenboek, kun je erop vertrouwen dat je altijd de juiste informatie krijgt. Het Prisma woordenboek Nederlands-Engels bevat een breed scala aan woorden en uitdrukkingen, waardoor je moeiteloos kunt communiceren in zowel het Nederlands als het Engels. Bovendien is dit woordenboek voorzien van handige voorbeeldzinnen en uitdrukkingen, waardoor je de taal nog beter kunt begrijpen en toepassen. Met het Prisma woordenboek Nederlands-Engels hoef je nooit meer te twijfelen over de betekenis of vertaling van een woord. Dit woordenboek is je betrouwbare metgezel gedurende je hele middelbare schooltijd en zal je zeker helpen bij het vergroten van je taalvaardigheid. Kortom, investeer in dit woordenboek en geef jezelf de beste ondersteuning op taalgebied!

Veelgestelde vragen over Prisma woordenboek Nederlands-Engels

De auteur van Prisma woordenboek Nederlands-Engels is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Prisma woordenboek Nederlands-Engels is geschreven in het .

Prisma woordenboek Nederlands-Engels telt Prisma pagina’s.

Prisma woordenboek Nederlands-Engels is verkrijgbaar als 9789000358564.

Prisma woordenboek Nederlands-Engels heeft aks oorspronkelijke releasedatum A.F.M. de Knegt. Het EAN nummer van Prisma woordenboek Nederlands-Engels is .