Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Throne of Glass Box Set

Boek Throne of Glass Box Set

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Throne of Glass Box Set en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Throne of Glass Box Set

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9781526650535

Oorspronkelijke releasedatum

Sarah J. Maas

Aantal pagina’s

Bloomsbury Uk

Omschrijving van het boek Throne of Glass Box Set

Betreed het rijk. Ontketen de duisternis. Leef de legende. Ontdek het wereldwijde fenomeen van de bestseller Throne of Glass-serie van de New York Times in deze prachtige boxset met 8 boeken! In een land zonder magie wordt een huurmoordenaar opgeroepen naar het kasteel. Ze heeft geen liefde voor de wrede koning die heerst vanaf zijn troon van glas, maar ze is niet gekomen om hem te doden. Ze is gekomen om haar vrijheid te winnen. Als ze drieëntwintig moordenaars, dieven en krijgers verslaat in een competitie, zal ze uit de gevangenis worden vrijgelaten om te dienen als de kampioen van de koning. Haar naam is Celaena Sardothien. Terwijl duistere krachten zich verzamelen aan de horizon - krachten die haar hele wereld dreigen te vernietigen - moet Celaena vechten om alles wat haar dierbaar is te beschermen, en wordt ze meegesleurd in de epische, adembenemende fantasie-serie die bestsellerauteur Sarah J. Maas in een wereldwijd fenomeen heeft veranderd. Fans, zowel nieuw als oud, zullen zich onderdompelen in deze prachtige hardcover boxset die de hele serie bevat: The Assassin's Blade, Throne of Glass, Crown of Midnight, Heir of Fire, Queen of Shadows, [...] Met deze boxset betreed je een betoverende wereld vol spanning en avontuur. Stap in de schoenen van Celaena Sardothien, een vastberaden huurmoordenaar die vecht voor haar vrijheid. In een land waar mag.

Veelgestelde vragen over Throne of Glass Box Set

De auteur van Throne of Glass Box Set is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

Throne of Glass Box Set is geschreven in het .

Throne of Glass Box Set telt Bloomsbury Uk pagina’s.

Throne of Glass Box Set is verkrijgbaar als 9781526650535.

Throne of Glass Box Set heeft aks oorspronkelijke releasedatum Sarah J. Maas. Het EAN nummer van Throne of Glass Box Set is .