Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Zo leuk is oefenen! Ik leer rekenen

Boek Zo leuk is oefenen! Ik leer rekenen

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Zo leuk is oefenen! Ik leer rekenen en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Zo leuk is oefenen! Ik leer rekenen

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Zo Leuk Is Oefenen!

Bindwijze

9789044746211

Oorspronkelijke releasedatum

ZNU

Aantal pagina’s

Zuid-Nederlandse Uitgeverij N.V. / Centrale Uitgeverij

Omschrijving van het boek Zo leuk is oefenen! Ik leer rekenen

Dit boek, genaamd "Zo leuk is oefenen! Ik leer rekenen", is de perfecte metgezel voor kinderen in groep 3. Het eerste leerjaar is een belangrijk moment in het leven van uw kind, waarin ze in slechts enkele maanden leren rekenen! Door middel van dit boek kunnen ze thuis verder oefenen wat ze op school hebben geleerd, zoals het schrijven van cijfers, het splitsen van getallen, het maken van sommen, het oplossen van eenvoudige rekenraadsels en nog veel meer. Oefenen hoeft helemaal niet saai te zijn! Dit boek zit boordevol leuke tekeningen en speelse opdrachten die ervoor zorgen dat uw kind extra gemotiveerd is om aan de slag te gaan. Het volgt het schoolleerprogramma, waardoor het perfect aansluit bij wat uw kind op school leert. Bovendien is dit boek geschikt voor kinderen van 6 tot 7 jaar, waardoor het precies is afgestemd op de leeftijd van uw kind. Met "Zo leuk is oefenen! Ik leer rekenen" kan uw kind op een speelse en plezierige manier zijn rekenvaardigheden versterken. Het is de ideale manier om hun kennis te vergroten en hun zelfvertrouwen te versterken. Haal dit boek vandaag nog in huis en zie hoe uw kind met plezier en enthousiasme aan het rekenen gaat!

Veelgestelde vragen over Zo leuk is oefenen! Ik leer rekenen

De auteur van Zo leuk is oefenen! Ik leer rekenen is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Zo leuk is oefenen! Ik leer rekenen is geschreven in het .

Zo leuk is oefenen! Ik leer rekenen telt Zuid-Nederlandse Uitgeverij N.V. / Centrale Uitgeverij pagina’s.

Zo leuk is oefenen! Ik leer rekenen is verkrijgbaar als 9789044746211.

Zo leuk is oefenen! Ik leer rekenen heeft aks oorspronkelijke releasedatum ZNU. Het EAN nummer van Zo leuk is oefenen! Ik leer rekenen is Zo Leuk Is Oefenen!.