Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De polyvagaaltheorie in therapie Basisboek

Boek De polyvagaaltheorie in therapie Basisboek

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De polyvagaaltheorie in therapie Basisboek en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De polyvagaaltheorie in therapie Basisboek

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789463160629

Oorspronkelijke releasedatum

Deb Dana

Aantal pagina’s

Uitgeverij Mens!

Omschrijving van het boek De polyvagaaltheorie in therapie Basisboek

"De polyvagaaltheorie in therapie Basisboek" biedt therapeuten een diepgaand inzicht in de werking van het autonome zenuwstelsel en hoe dit verandert na traumatische ervaringen. Dit boek, geschreven door Deb Dana, is een waardevolle gids voor therapeuten om de polyvagaaltheorie van Stephen Porges toe te passen in hun werk. Het boek begint met het uitleggen van de basisprincipes van de polyvagaaltheorie op een toegankelijke manier, zodat zowel therapeuten als cliënten het kunnen begrijpen. Na het begrijpen van de theorie, biedt het boek praktische en effectieve methoden om cliënten te helpen bij het herstellen van traumatische ervaringen en terug te keren naar een staat van rust en vertrouwen. Deze methoden omvatten werkbladen, oefeningen en meditaties die gericht zijn op het activeren van de juiste respons in het autonome zenuwstelsel. Door deze methoden toe te passen, kunnen therapeuten hun cliënten begeleiden om te reageren op bedreigende situaties en tegelijkertijd de overlevingsrespons te remmen, waardoor sociale betrokkenheid mogelijk wordt. Het "De polyvagaaltheorie in therapie Basisboek" is een onmisbare bron voor therapeuten die werken met cliënten die traumatische ervaringen hebben gehad. Met de inzichten en methoden die in dit boek worden gepresenteerd, kunnen therapeuten hun cliënten effectief ondersteunen bij het herstellen van trauma en het herwinnen van een ge.

Veelgestelde vragen over De polyvagaaltheorie in therapie Basisboek

De auteur van De polyvagaaltheorie in therapie Basisboek is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De polyvagaaltheorie in therapie Basisboek is geschreven in het .

De polyvagaaltheorie in therapie Basisboek telt Uitgeverij Mens! pagina’s.

De polyvagaaltheorie in therapie Basisboek is verkrijgbaar als 9789463160629.

De polyvagaaltheorie in therapie Basisboek heeft aks oorspronkelijke releasedatum Deb Dana. Het EAN nummer van De polyvagaaltheorie in therapie Basisboek is .