Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Better Than the Movies- Better Than the Movies

Boek Better Than the Movies- Better Than the Movies

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Better Than the Movies- Better Than the Movies en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Better Than the Movies- Better Than the Movies

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9781534467637

Oorspronkelijke releasedatum

Lynn Painter

Aantal pagina’s

Simon & Schuster

Omschrijving van het boek Better Than the Movies- Better Than the Movies

Dit boek, "Beter dan de films - Beter dan de films", is een absolute must-have voor liefhebbers van Emily Henry en Ali Hazelwood. Met zijn "zoete en grappige" verhaal, zoals Kerry Winfrey, auteur van "Wachten op Tom Hanks", het beschrijft, is deze tienerromantiek een hopeloos romantisch verhaal met een vleugje vijanden-tot-geliefden en chagrijnige x zonneschijn energie! Volg het avontuur van onze hoofdpersonages terwijl ze elkaar eerst haten, maar uiteindelijk een onverwachte aantrekkingskracht ontdekken die hen steeds dichter bij elkaar brengt. De vonken vliegen eraf terwijl ze samenwerken aan een schoolproject en hun verschillende persoonlijkheden elkaar op de proef stellen. Maar terwijl ze elkaars tegenpolen zijn, ontdekken ze ook dat ze elkaar perfect aanvullen en dat er meer is tussen hen dan ze ooit hadden kunnen voorstellen. Dit boek zit vol met humor, romantiek en hartverwarmende momenten die je laten glimlachen en je hart sneller laten kloppen. Je zult jezelf verliezen in de levendige wereld van deze personages en hun onvermijdelijke liefdesverhaal. Doe mee aan hun avontuur en laat je betoveren door de magie van "Beter dan de films - Beter dan de films"!

Veelgestelde vragen over Better Than the Movies- Better Than the Movies

De auteur van Better Than the Movies- Better Than the Movies is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

Better Than the Movies- Better Than the Movies is geschreven in het .

Better Than the Movies- Better Than the Movies telt Simon & Schuster pagina’s.

Better Than the Movies- Better Than the Movies is verkrijgbaar als 9781534467637.

Better Than the Movies- Better Than the Movies heeft aks oorspronkelijke releasedatum Lynn Painter. Het EAN nummer van Better Than the Movies- Better Than the Movies is .