Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Women Who Runh Wolves

Boek Women Who Runh Wolves

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Women Who Runh Wolves en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Women Who Runh Wolves

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Engels

EAN

Bindwijze

9780345409874

Oorspronkelijke releasedatum

Clarissa Pinkola Estes

Aantal pagina’s

Ballantine Books

Omschrijving van het boek Women Who Runh Wolves

Vrouwen Die Met Wolven Rennen is een diep spiritueel boek dat hulde brengt aan datgene wat sterk, slim en ongetemd is in vrouwen. Het boek is een ware schat voor elke vrouw, omdat het haar herinnert aan de krachtige krachten die in haar huizen. Het eert haar goede instincten, gepassioneerde creativiteit en eeuwenoude wijsheid. Dit boek is als een reis die je meeneemt naar de kern van vrouwelijkheid. Het leert je hoe je je innerlijke wolf kunt omarmen, de wildheid en het ontembare in jezelf. Het is een bron van inspiratie en empowerment, en nodigt je uit om je eigen pad te volgen en je eigen waarheid te ontdekken. Dompel jezelf onder in de verhalen en wijsheid van de auteurs en voel hoe je ziel wordt gevoed. Vrouwen Die Met Wolven Rennen is een metgezel op je reis naar zelfontdekking en zelfacceptatie. Het daagt je uit om je eigen kracht te omarmen en je eigen leven te creëren, los van de verwachtingen en beperkingen van anderen. Laat je meevoeren door de betoverende woorden en diepe inzichten van dit boek. Het is een uitnodiging om je eigen innerlijke wolf te omarmen en in volle bloei te staan. Ontdek je ware potentieel en leid een leven dat trouw is aan jezelf. Vrouwen Die Met Wolven Rennen is een tijdloze metgezel voor alle vrouwen die de moed hebben om hun eigen pad te volgen.

Veelgestelde vragen over Women Who Runh Wolves

De auteur van Women Who Runh Wolves is . Uitgeverij Engels heeft het boek uitgegeven.  

Women Who Runh Wolves is geschreven in het .

Women Who Runh Wolves telt Ballantine Books pagina’s.

Women Who Runh Wolves is verkrijgbaar als 9780345409874.

Women Who Runh Wolves heeft aks oorspronkelijke releasedatum Clarissa Pinkola Estes. Het EAN nummer van Women Who Runh Wolves is .