Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Blood and Ash 5 Ziel van as en bloed

Boek Blood and Ash 5 Ziel van as en bloed

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Blood and Ash 5 Ziel van as en bloed en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Blood and Ash 5 Ziel van as en bloed

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789020550290

Oorspronkelijke releasedatum

Jennifer L. Armentrout

Aantal pagina’s

Z&K

Omschrijving van het boek Blood and Ash 5 Ziel van as en bloed

In dit epische vervolg van de Blood and Ash-serie worden de lezers meegesleurd in een meeslepende wereld van avontuur, liefde en verraad. Jennifer L. Armentrout heeft met 'Ziel van as en bloed' een meesterwerk gecreëerd dat je vanaf de eerste pagina in zijn greep houdt. Dit boek neemt je mee op een adembenemende reis door het koninkrijk Atlantia, waar een eeuwenoude strijd tussen goed en kwaad woedt. Hoofdpersonages Poppy en Casteel staan voor onmogelijke keuzes en moeten hun diepste angsten overwinnen om hun liefde en het koninkrijk te redden. Terwijl de spanning stijgt en de vijanden zich opstapelen, zul je aan de pagina's gekluisterd zitten, vol verwachting van wat er komen gaat. Met haar meeslepende schrijfstijl en haar vermogen om levendige personages te creëren, weet Jennifer L. Armentrout opnieuw te betoveren. 'Ziel van as en bloed' is een onvergetelijk boek dat je hart sneller doet kloppen en je verbeelding prikkelt. Dit is zonder twijfel een must-read voor fans van het fantasygenre en een absolute aanrader voor iedereen die houdt van een spannend en meeslepend verhaal.

Veelgestelde vragen over Blood and Ash 5 Ziel van as en bloed

De auteur van Blood and Ash 5 Ziel van as en bloed is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Blood and Ash 5 Ziel van as en bloed is geschreven in het .

Blood and Ash 5 Ziel van as en bloed telt Z&K pagina’s.

Blood and Ash 5 Ziel van as en bloed is verkrijgbaar als 9789020550290.

Blood and Ash 5 Ziel van as en bloed heeft aks oorspronkelijke releasedatum Jennifer L. Armentrout. Het EAN nummer van Blood and Ash 5 Ziel van as en bloed is .