Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. Emotioneel onafhankelijk

Boek Emotioneel onafhankelijk

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek Emotioneel onafhankelijk en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek Emotioneel onafhankelijk

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789024445622

Oorspronkelijke releasedatum

Lindsay C. Gibson

Aantal pagina’s

Boom

Omschrijving van het boek Emotioneel onafhankelijk

Als je bent opgegroeid met ouders die emotioneel onvolwassen zijn, kan het lastig zijn om te weten wat je zelf wilt en waar jouw grenzen liggen. In het boek "Emotioneel onafhankelijk" helpt psycholoog Lindsay Gibson mensen die ongezien zijn opgegroeid om zich te wapenen tegen negatieve patronen en gedragingen, zowel binnen als buiten het gezin. Dit boek is een vervolg op "Ongezien opgegroeid" en richt zich vooral op de buitenwereld. Mensen die ongezien zijn opgegroeid, hebben vaak de neiging om zichzelf weg te cijferen en zich aan te passen aan anderen. In "Emotioneel onafhankelijk" leert Gibson hen hoe ze zich kunnen beschermen tegen emotionele chantage en grensoverschrijdend, afwijzend of kwetsend gedrag. In plaats van zichzelf ondergeschikt te maken en altijd naar anderen te luisteren, worden ze aangemoedigd om ruimte in te nemen, voor zichzelf op te komen en om hulp te vragen wanneer dat nodig is. Dit boek biedt praktische tips en oefeningen om emotionele onafhankelijkheid te ontwikkelen en een gezonde balans te vinden in relaties. Het stelt mensen in staat om hun eigen behoeften en verlangens te erkennen en hier op een assertieve manier voor op te komen. Met "Emotioneel onafhankelijk" kunnen mensen die ongezien zijn opgegroeid een nieuw pad bewandelen en een gezonde, zelfbewuste toekomst creëren.

Veelgestelde vragen over Emotioneel onafhankelijk

De auteur van Emotioneel onafhankelijk is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

Emotioneel onafhankelijk is geschreven in het .

Emotioneel onafhankelijk telt Boom pagina’s.

Emotioneel onafhankelijk is verkrijgbaar als 9789024445622.

Emotioneel onafhankelijk heeft aks oorspronkelijke releasedatum Lindsay C. Gibson. Het EAN nummer van Emotioneel onafhankelijk is .