Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De zes rollen van de leraar

Boek De zes rollen van de leraar

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De zes rollen van de leraar en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De zes rollen van de leraar

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789492525123

Oorspronkelijke releasedatum

Martie Slooter

Aantal pagina’s

Uitgeverij Pica

Omschrijving van het boek De zes rollen van de leraar

In het boek "De zes rollen van de leraar" worden deze vragen beantwoord op een boeiende en vernieuwende manier. Dit boek, geschreven door Martie Slooter, biedt een inspirerende kijk op het onderwijs en de rol van de leraar. Het benadrukt de zes essentiële rollen die een leraar moet vervullen om een effectieve en betrokken les te geven. Met behulp van praktische voorbeelden en bruikbare tips, helpt dit boek leraren om hun vaardigheden en competenties verder te ontwikkelen. Het gaat verder dan alleen het overdragen van kennis, maar richt zich ook op de motivatie en betrokkenheid van de leerlingen. Door het aanleren van de juiste technieken en strategieën, kunnen leraren een positieve leeromgeving creëren waarin iedere leerling de kans krijgt om te groeien en te leren. Daarnaast bevat "De zes rollen van de leraar" ook nieuwe inzichten en onderzoeken op het gebied van onderwijs. Het stelt de traditionele rol van de leraar ter discussie en biedt alternatieve perspectieven om het onderwijs te verbeteren. Dit boek is een must-have voor leraren die hun onderwijspraktijk willen vernieuwen en effectiever willen worden in hun rol als leraar. Het is een bron van inspiratie en geeft concrete handvatten om direct toe te passen in de klas.

Veelgestelde vragen over De zes rollen van de leraar

De auteur van De zes rollen van de leraar is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De zes rollen van de leraar is geschreven in het .

De zes rollen van de leraar telt Uitgeverij Pica pagina’s.

De zes rollen van de leraar is verkrijgbaar als 9789492525123.

De zes rollen van de leraar heeft aks oorspronkelijke releasedatum Martie Slooter. Het EAN nummer van De zes rollen van de leraar is .