Search
Close this search box.
  1. Paperback
  2. De biologie van de overtuiging

Boek De biologie van de overtuiging

5/5

Ben jij een echte boekenwurm en ben je op zoek naar een nieuw pareltje om te lezen? Lees hier alles wat je moet weten over het boek De biologie van de overtuiging en bepaal of dit jouw nieuwste aankoop wordt. Veel leesplezier!

Specificaties boek De biologie van de overtuiging

Hoofdauteur

Taal

Hoofduitgeverij

Nederlands

EAN

Bindwijze

9789020213478

Oorspronkelijke releasedatum

Bruce H. Lipton

Aantal pagina’s

Ankhhermes, Uitgeverij

Omschrijving van het boek De biologie van de overtuiging

De biologie van de overtuiging' is een baanbrekend boek geschreven door dr. Bruce Lipton dat ons op een verbluffende manier laat zien dat we niet gebonden zijn aan onze genen. Dit boek neemt ons mee op een avontuurlijke reis waarin we ontdekken hoe we ons welzijn kunnen beïnvloeden door middel van onze gedachten, emoties en overtuigingen. Dr. Lipton, een vooraanstaande celbioloog, opent onze ogen voor het feit dat we geen slachtoffers zijn van onze genetische aanleg, maar dat we juist de kracht hebben om onze eigen realiteit te creëren. Met een combinatie van wetenschappelijke feiten en persoonlijke ervaringen, legt dr. Lipton op een toegankelijke manier uit hoe onze gedachten en overtuigingen onze biologie kunnen veranderen. Hij laat zien dat onze cellen voortdurend worden beïnvloed door onze geestelijke toestand, en dat onze overtuigingen zelfs de genetische expressie kunnen veranderen. Dit boek biedt een diepgaand inzicht in de complexe relatie tussen onze geest en ons lichaam, en inspireert ons om bewust te worden van de kracht die we in onszelf hebben. 'De biologie van de overtuiging' is niet alleen een wetenschappelijk boek, maar ook een praktische gids die ons helpt om onze gedachten en overtuigingen te transformeren. Dr. Lipton geeft concrete adviezen en oefeningen om ons bewustzijn te vergroten en negatieve overtuigingen los te laten. Door middel.

Veelgestelde vragen over De biologie van de overtuiging

De auteur van De biologie van de overtuiging is . Uitgeverij Nederlands heeft het boek uitgegeven.  

De biologie van de overtuiging is geschreven in het .

De biologie van de overtuiging telt Ankhhermes, Uitgeverij pagina’s.

De biologie van de overtuiging is verkrijgbaar als 9789020213478.

De biologie van de overtuiging heeft aks oorspronkelijke releasedatum Bruce H. Lipton. Het EAN nummer van De biologie van de overtuiging is .